Så kom jeg i Tivoli i København for første gang

Jeg er en fyr på 41 år, og jeg er nok den eneste på min alder, der aldrig har været en tur i København. Det virker måske også lidt underligt, men mine forældre har aldrig taget med der over, og jeg har faktisk aldrig været i København før nu. Grunden til at skulle til København denne var, at vi skulle derover sammen med 5 andre vennepar.Vi er en vennefolk der hver år tager på en weekendtur, og denne gang var det så kommet til København. Den gang jeg fik at vide at vi skulle til København, det blev jeg var helt vild glad. Jeg har gennem et par år haft en lyst til at kommer derover, og det er bare super dejligt at det nu endelig skulle lykkes. Jeg fik det godt nok at vide cirka 4 måneder inden vi skulle af sted men allerede fra første øjeblik der så jeg virkelig frem til at komme af sted. Tiden gik bare helt vild lang som, men endelig som kom dagen hvor vi skulle af sted. Vi skulle mødes på Silkeborg banegård, hvor vi alle sammen skulle have toget fra. Jeg synes det er vild fedt, at det er planlagt sådan at vi skulle tage toget sammen frem for at køre derover. Det var aftalt på en sådan måde, at der var nogen der havde rundstykker med, andre havde drikkevare etc, og på den måde fik vi faktisk en rigtig festlig morgenmads buffet.

Vi skulle alle sammen bo på det samme hotel, og heldigvis kunne vi komme ind på vores værelse med det samme, og da vi ankom til hovedbanegården, der gik vi direkte ned på hoteller, da lå lige i nærheden. Vi aftalte at vi lige fik 10 minutter til at pakke ud inden vi ville gå ud for at opleve København. Her i dette øjeblik er det så, at det går op for min kone at hun har glemte hendes krøllejern. Jeg forsøgte med alle de klassiske bemærkninger om, at det da var lige meget for hun så dejlig ud som hun var etc. Det var bare som om hun ikke rigtig bed på dem, og da vil alle sammen sted nede i receptionen på hotellet der måtte hun da lige fortælle til os alle sammen, at hun ikke havde noget krøllejern med. Jeg tror ikke helt at os drenge kunne forstå hvorfor man kunne gå i panik over det, men derimod pigerne, der skal jeg da lige love for at hun fandt noget forståelse.

Vi kom ind tur ind på strøget, og der fandt min kone en butik, der havde mange forskellige krøllejern – Hun måtte derfor skylde sig ind for at købe et, og det endte da med, at vi havde en dejlig tur til København, også selvom hun kone havde glemt det krøllejern der bare betyder så meget for hende. Jeg kom på denne måde i tivoli første gang, og det var en super god oplevelse, som jeg er sikker på jeg skal have igen snart. Næste gang skal der ikke så 41 år inden jeg kommer igen.

 

123 thoughts on “Så kom jeg i Tivoli i København for første gang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *