En hyggelig aften med gode venner

Jeg var sammen med min kæreste ude og besøge gode venner i går. Det var sådan en aften, hvor vi bare skulle have noget godt og spise, men det endte så med at blive lidt sent. Vi fik nok også lige til en gode side af rødvin. Da vi vågnede imorges, der synes jeg heller ikke det var fordi vi var super frisk. Vi kom dog op på et tidspunkt, men det var ikke fordi vi var frisk vil jeg sige. Vi sov ude ved vores vennepar, og så glemmer min  kæreste naturligvis din hårtørrer derude.

Aften i går var slet ikke planlagt til at ende som den gjorde, men der er en noget som en hygge aften, det bare bliver lidt mere end man havde regnet med. Planen var, at vi skulle lave noget lækkert mad sammen alle fire. Vi ankom derud i løbet af eftermiddagen, for vi skulle ud og handle sammen ind alle sammen. Det var super hyggeligt, og det hører ligesom med når vi bare skal hygge med noget god mad. Vi besøgte fiskehandleren, hvor vi købte noget lækkert Pighvar, som vi skulle have til forrest. Vi forsætter så ned til slagteren, hvor vi skulle købe noget mørt oksemørbrad. Vi fik købt et rigtig flot stykke kød. Så manglede vi kun at få købt ind til vores dessert. Vi er alle sammen vild med oste, så vi gik sammen ned til ostehandleren, for at købe mange forskellige okse.

Da vi igen kom hjem, der kunne jeg godt mærke at jeg virkelig så fred til at vi skulle spise, for det var nogle rigtig gode ting vi havde fået købt synes jeg. Inden vi skulle lave mad, der satte vi dog og fik en god kop kaffe og spillede et brætspil. Det var super hyggeligt, og så gør det jo naturligvis ikke noget, at min kæreste og vinder. Det er dog på ingen måde sådan, at jeg er en dårlig taber, men æren i at vinde i dette selskab er høj, så det er noget vi allesammen kæmper for. Klokken var nu ved at være så meget, at vi skulle til at lave noget mad. Vi fik nogle glad rødvin mens vi lavede mad, og så var tiden endelig kommet til, at vi skulle have vores forret, som vi fik en god hvidvin til. Det var super lækkert, og det samme var de andre retter vi fik lavet. De tomme flasker blev flere og flere, men det var bare helt vild hyggeligt. Jeg elsker bare når man hygger sig så meget sammen med gode venner.

Det blev sent inden vi kom i seng, og vi havde fået nogle flasker rødvin, men heldigvis, så skulle vi jo sove derude, så det betød ikke sås meget. Da vi vågnede her til morgen, der var vi godt nok alle sammen noget ramt alle sammen. Da vi havde været i bad, så pakker vi vores ting ned, men min kæreste glemmer jo så den hårtørrer hun havde med. Jeg var derfor nød til at køre tilbage for at hente den, da vi var kommet hjem. Det var lidt træls, men nok også typisk hende at glemme den

124 thoughts on “En hyggelig aften med gode venner

  1. Camilla Larsen

    Der er ikke noget bedre en god, hyggelige aftner med vennerne, jeg elsker det bare! Faktisk er det altid de ikke planlagt aftner der bliver sjovest – Nogen der ved hvorfor?

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *