Jeg har aldrig været på ferie før, men det skal jeg nu

Jeg har aldrig nogen sinde gået så meget op i at komme på ferie, så derfor har jeg faktisk aldrig været udenfor Danmark. Jeg har på ingen måde savnet det, for når jeg har fholdt sommerferie, så har det bare foregået i Danmark. Til gengæld, så er der nok ikke mange der kender de små danske øer så godt som jeg gør.

Jeg tror næsten jeg kan sige, at jeg har været på alle danske øer, og mindre byer. Jeg synes faktisk det er rigtig rart, at kender Danmark så godt som jeg gør, og jeg møder alt for tit folk, der rejser til udlandet på ferie hvert år, men når man så spørger hvor de har været i Danmark, så har de ikke rigtig været så mange andre steder end København måske. Jeg synes faktisk det er lidt rystende qat man hellere vil rejse ud af Danmark, end at lære Danmark at kende. I år, det her jeg dog besluttet, at jeg vil til udlandet på ferien. Grunden til at jeg vælger at gøre det er, at jeg synes jeg har været de steder man lige kan finde på i Danmark. Jeg har gennem en lang periode gået og overvejet, hvor jeg skulle tage hen. Langt som længe der har jeg dog fundet en løsning.

Jeg har besluttet mit til, at jeg ikke nødvendigvis behøver at tage så langt væk, så jeg har besluttet mig til, at jeg vil lidt rundt i den sydlige del af Tyskland. Jeg ved ikke præcis, hvorfor det lige bliver der, der er dog bare noget der siger men, at det kunne være et fedt stad at tage hen. Jeg har været i gang med at læse en hel masse, og snakke med forskellige mennesker. Jeg kan huske, at jeg fortalte min gode ven, at jeg havde overvejet at leje en bil, og så køre rundt sådan lidt på må og få. Jeg syntes at det var en fed fed idé. Det viste sig, at han faktisk havde gjort det for et par år siden, go det havde været en hel fantastisk tur. Han havde bare bestilt første overnatning hjemme fra, og så havde han taget dagen som den kom. Han kørte lige præcis i den retning han havde lyst til, han var på den måde kommer forbi utrolig mange interessante ting, som han på ingen måde kunne vide noget om på forhånd.

Jeg kom hjem fra mit besøg hos min ven, og hele vejen hjem, der havde jeg gået og tænkt over den tur han fortalte om. Samme aften, der besluttede jeg mig til at, jeg også ville af sted på sådan en tur. Jeg ville være af sted i 2 uger, for det synes jeg virker meget passende. Jeg ville leje en bil, og så bare af sted. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme af sted, og så håber jeg bare jeg får en lige så god tur som mine gode ven havde haft. Det er en skam, at der er 4 måneder inden jeg skal af sted, men den tid kan nu også gå hurtigt.

154 thoughts on “Jeg har aldrig været på ferie før, men det skal jeg nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *