Jeg rejser meget med job, og har lige være i Nice

Jeg er sælger af maskiner indenfor fødevare industrien i hele Europa. Det betyder at jeg er så heldig at jeg rejser en del i hele Europa. Jeg elsker at rejse, og jeg er single så jeg har god tid til at opleve noget når jeg kommer omkring. hvis jeg har et møde mandag morgen et eller andet sted, så gør jeg tit det, at jeg tager af sted lørdag morgen, forpå den måde kan jeg opleve området det meste af lørdag og så hele søndag. Jeg synes det er en hel optimal måde, og min chef er helt med på det.

Hvis jeg havde kone og børn og havde det job jeg har nu, så var jeg nød til at have så få rejse dage som overhovedet muligt, og det ville jo så betyde, at hvis jeg havde et møde et sted mandag, så ville jeg være nød til at rejse mandag morgen. Når jeg så var færdig med mødet, så ville jeg være nød til at tage direkte hjem igen, og så ville jeg slet ikke have mulighed for at opleve noget når jeg var ude. Jeg ville så rejse rundt i Europa, men jeg ville aldrig opleve noget alligevel. Jeg ville synes det var et surt job jeg havde så. Jeg ville komme til en masse lande, men jeg ville slet ikke opleve noget.

Jeg synes det fungerer super godt at være single i øjeblikket, men det er da klart nok, at jeg på et tidspunkt gerne vil have en kæreste, men jeg synes bare ikke jeg har tid til det lige nu. Jeg er nemlig godt klar over, at jeg ikke kommer til at opleve så meget med mit job, hvis jeg ved der sidder en der hjemme. Jeg vil derfor vente et par år med at finde en, for så vil jeg bare opleve så mange ting som som hovedet muligt.

Jeg har lige været en tur i Nice, hvor jeg skulle have et møde i starten af ugen. jeg valgte derfor og leje en bil i Nice. Jeg skulle bruge en bil mandag alligevel, for min kunde havde ikke mulighed for at hente mig i lufthavnen. Det var derfor ikke den store udgift at have den i weekenden også, og jeg ved det er helt fint med min chef at gøre det på den måde. Jeg havde derfor mulighed for at kommer rundt dernede i området. Jeg havde aldrig været i alle de små byer der findes ud til vandet, og jeg vil derfor sige at jeg havde en vild god oplevelse. Jeg var ikke klar over, at der var så mange af dem. Jeg havde på forhånd bevidst valg ikke at booke hoteller, for på den måde havde jeg frit valg hvor jeg gerne ville sove, og jeg fandt nogle vild hyggelige byer, hvor jeg rigtig fik slappet af med god mad og vin. Jeg glæder mig allerede til jeg skal ned i det område hjem, for så vil jeg også sørge for at have et møde mandag, for så kan jeg hygge mig dernede i weekenden.

102 thoughts on “Jeg rejser meget med job, og har lige være i Nice

 1. Makayla

  Wow, superb blog layout! How long have you been running a blog
  for? you made running a blog look easy. The full glance of your web site is fantastic, let alone the content material!
  You can see similar here sklep online

  Svar
 2. hitman.agency

  Hey there! Do you know if they make any plugins to help
  with SEO? I’m trying to get my site to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.
  Kudos! I saw similar blog here: Backlink Portfolio

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *