Robotstøvsuger – Find den bedste robotstøvsuger som også er billig

Vi lever i en stresset hverdag hvor man ikke altid har tid eller overskud til de små basale rengørings ting. Derfor er jeg er af dem der er meget lykkelig over at en robotstøvuger er opfundet. Vi havde længe i vores hjem talt om at vi måske skulle få en opaer pige, eller måske bare rengøringshjælpe til at få løst nogen af de dagligdags ting som man ikke altid lige har lyst til når man kommer hjem fra arbejde, men det har vi egentlig ikke rigtigt råd til. Så sad jeg heldigvis og sludret med en kollega en dag som havde en købt en billig robotstøvsuger på nettet, og som var ekstremt glad for den. Det må prøves tænke jeg med det samme.

Når man ikke ved ret meget om robotstøvsugere så er man lidt ringe stillet når man skal finde den rigtigt robotstøvsuger, og det er blandt andet en af grundene til at jeg deler mine erfaringer om dem. Det første spørgsmål der meldte sig hos mig, var helt sikkert hvad er den rigtige robotstøvsuger pris, og det synes jeg faktisk stadigvæk er svært at svare på, for det afhænger ualmindeligt meget af hvad den skal bruges til. Hvis man fx har husdyr med meget pels er iRobot Roomba 563 pet måske lige sagen, men hvis man ingen dyr har og kun trægulv så kan man helt sikker nøjes med en billige robotstøvsuger her ville jeg anbefale en iRobot romba 534.

Et af mine andre store spørgsmål var om der var nogen der havde lavet en seriøst robostøvsuger test, for at se hvordan robotstøvsugeren egentlig dækker fx en almindelig stue eller et værelse, og jeg må sige at det faktisk er ret imponerende (Se videoen nedenfor)

Vi har selv en lille hund som til tider fælder rigtig meget og har derfor en iRobot romba 555 PET, og er sindsygt glade for den, selvfølgelig kan vi godt selv komme mere rundt i krogene end robotstøvsugeren gør det, men når man holder det op imod den tid vi spare så synes jeg bestemt at det værd at gå efter.

Uanset om du vælger at gå efter robotstøvsugerne eller vælger at forsætte med den traditionelle støvsuger så håber jeg at det giver dig et dejligt rent og behageligt hjem 🙂