Babytøj, kjoler og festkjoler online

Vi er herhjemme netop blevet forældre og jeg må jo nok sige at der er så meget babytøj der gør mig blød i knæene. Min mand skal virkelig holde mig i snor for at det ikke går over gevind med at shoppe lækre kjoler på nettet til vores lille nye prinsesse! Jeg har længet kigget på denne her kjole fra prinsessebutikken.dk og igår købt jeg den så endelig. Nu går jeg så bare og venter på at posten skal dukke op så jeg kan få den på min lille trold 🙂


En af de ting der undre mig rigtig meget er at der ikke er det helt store udvalg af festkjoler online til børn, her tænker jeg på at vores lille prinsesse skal jo snart døbes, og i den anledning kunne jeg godt tænke mig at finde nogen rigtige søde festkjoler online til hende. Nu tænker i måske nok, jamen hun skal da have en dåbskjole på, men nej det synes jeg ikke hun skal, jeg er ved at være lidt træt af alle de traditioner man skal tvinges ind i når man får en lille ny, jeg er mere til at jeg gerne selv vil bestemme hvordan hun skal klædes på. Og efter at vi købte den bedste robotstøvsuger, jamen så har jeg jo også masser af tid til at tænke over hvor smuk hun skal være!