Er du på jagt efter en skovmandsskjorte

Skovmandsskjorten er igen kommet på mode, og flere og flere vælger at købe skjorten der passer til både hverdag og fest. Før i tiden var en skovmandsskjorte noget man brugte i forbindelse med arbejdsmæssige opgaver, men dens nuværende opblomstring har en ganske anden opgave. I dag er en skovmandsskjorte et symbol på stil og kvalitet, og det er samtidig et stykke tøj der er praktisk da den både kan bruges om sommeren og om vinteren. Her vil vi nu forsøge at opremse nogle af de mest populære mærker indenfor skovmandsskjorter, og dermed give dig et overblik over hvad de forskellige firmaer laver indenfor dette område.

Et af de helt store tøjfirmaer, der har stor succes med at sælge skovmandsskjorter er det danske modemærke Humör. Humör, som er ejet af Nümph A/S, har mange forskellige varianter af den populære skovmandsskjorte. Ligesom resten af tøjvarianter, er de alle sammen en smule specielle i design og farver, noget som generelt kendetegner Humörs tøj. Der findes selvfølgelig den meget populære rødternede skovmandsskjorte, men der findes også mere specielle modeller, såsom en mintfarvet og en limegrøn. Det er farver der har en stor tiltrækningskraft på unge, som gerne vil skille sig ud fra mængden. Det er der sågar nærmest garanti for med de specielle Humör skovmandsskjorter, som uden tvivl gør at folk ligger ekstra mærke til dig, hvad enten det er til fest eller i hverdagen.

Et andet populært mærke som producerer den populære skovmandsskjorte, er det amerikanske tøjfirma Dickies. Dickies har hovedsæde i Texas, USA og har eksisteret siden 1918. Selvom det er et amerikansk firma, er deres tøj, heriblandt skovmandsskjorter, meget populære i Europa og resten af verden. Ligesom Humör, har Dickies mange forskellige varianter af skovmandsskjorter. Der er noget til enhver smag, og om man er til en rødternet skovmandsskjorte eller en med blå og sorte striber er lige meget, da Dickies sortiment har utallige modeller i forskellige farver og mønstrer.

Der findes selvfølgelig også mange andre kendte danske og udenlandske mærker, som alle forhandler skovmandsskjorter. Efterspørgslen er stor, og der findes nærmest ingen tøjfirmaer med respekt for sig selv, som ikke sælger den populære skovmandsskjorte i dag. Grunden til at en skovmandsskjorte er så eftertragtet, er selvfølgelig at den er smart og behagelig at gå i. Kvaliteten er som regel altid i top, og samtidig kan den bruges både sommer og vinter, hvilket gør den meget praktisk.

Og hvis man så smider en fed North Face vinterjakke udover skovmandsskjorter, så har man altså styr på efterårs/vintermoden!