Modeugen 3 – 7 august i KBH

Modeugen er startet, den løber fra den 3 – 7 august i københavn, det betyder ikke kun at der er mange mennesker i københavn, men det betyder også at der er mange gode tilbud, så hvis man er en tilbudsjæger, og samtidigt elsker modetøj så er det en åben mulighed for at melde sig på de københavne gader og stræder.

Denne mode uge tror jeg kommer til at sætte et stort fokus på kjoler til fest, det er nemlig lige præcis kjoler til fest der er oppe i tiden. Jeg har en veninde der har en butik, og hun siger at kjoler til fest rives væk fra hylder som aldrig før. Det er svært og sige hvorfor folk er blevet mere fokuseret på hvorfor kjolerne skal passe mere til lejligheden end før i tiden. For blot 3-4 år siden var der ikke noget problem i at tag en almindelig hverdagskjole på til fest, men sådan er det ikke idag, der skal der helst en ny kjole til en ny lejlighed, og det sætter derfor naturligt en størrer efterspørgelse på alle de smukke kjoler til fest.

Det kan måske også skyldes at samfundet, på trods af finaskrise, har taget en størrer drejning i ret af brug og smid væk, hvilket er oftere mødt tindens, samtidigt så ses der faktisk også en stor tindens til at folk gensælger deres tøj og på den måde giver den brug og smid væk tindensen en ny og spændende drejning. Det giver nogen helt unikke muligheder for ikke kun at købe og bruge 1 gang, og så videre, men også for at finde god inspiration til hvad andre har brugt. Jeg foretrækker dog at købe mine kjoler fra nye.

123 thoughts on “Modeugen 3 – 7 august i KBH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *