Monokini med stil

Monokini er et stykke tøj, som mange ikke aner hvad er endnu. Man hører ikke så tit ordet i fjernsynet, da folk bare kalder monokinien for badedragt, for det er monokinien rent faktisk. Monokinien er bare en mere sexet form for badedragt, hvor man visere mere hud og mere bryst.

Badedragter bruger kvinder ikke så meget mere, da det er det de ældre borgere brugere. Kvinder i dag vil netop vise deres krop mere frem, og badedragten er både for gammel og så dækker den for meget af kroppen.

En monokini kan købes i mange stile, farver og former. Der er noget til enhver smag. Det gode ved en monokini er, at kvinder som har fået kejsersnit, og dermed har et ar under maven, kan dække det ar, ved at bruge en monokini, som netop dækker det stykke af kroppen. Se fx. dem de har på denne her side.

Man skal blot være opmærksom ved en monokini i starten, hvis man aldrig har prøvet en før, at den godt kan virke for lille. Netop fordi den strammer fra underdelen til nakken, så man føler at man går foroverbøjet, men det gør man ikke, det er blot fordi at man ikke er vant til at tøjet hiver på den måde. Så der er tale om en vanesag.

99 thoughts on “Monokini med stil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *