Livet er hårdt som gravid

Når man finder ud af at man er gravid, finder man hurtigt ud af, om det er en ønsket eller uønsket graviditet. De fleste bliver over ud lykkelige. Men mange mennesker i dag bliver gravid ved en ups’er, og får en abort, hvis et barn ikke lige passer ind i ens liv. Hvilket også er fint nok, hvis man inderligt ved, at man ikke vil være klar til at blive forældre, eller hvis man simpelthen ikke har økonomi til det. Men her tænker jeg bare på hvor ligeglade kvinder er i dag mht. at have beskyttet sex. De tager tingene som de kommer, og hvis de bliver gravide, ”ja, så får jeg bare en abort”, som bliver betalt af alle de danskere der betaler skat. Har du lyst til at betale for en uansvarlig piges færden? Ikke jeg! Jeg synes at man selv burde betale!

Når man tænker på hvor mange der får en abort i dag, så kan jeg sgu ikke lade vær med at have ondt at de kvinder/par, som kæmper med alt hvad de har, for at blive gravide. Hvorfor kan man ikke overføre fostrer fra en kvinde der vil have en abort, til en kvinder der kæmper for at blive gravid? Det ville da være smart. – Men hvis man vender den om, så er der jo mange par som adopterer fra f.eks. Afrika. I Afrika er der masser af børn, som ender på børnehjem, og hvis man kunne overføre en foster til en anden kvinde, som førnævnt, ville børnene i Afrika aldrig få nogen nye forældre.

Et andet emne er, at man også nemt kan dømmes som gravid, når man går på gaden. F.eks. hvis man går alene som ung mor, så bliver man dømt uansvarlig, dum og uerfaren. Går man på gaden som gravid og ryger, (hvilket skader barnet) bliver man også hårdt dømt. – Følger man ikke de regler som sundhedsstyrelsen har lavet for en gravid kvinde, så bliver man også dømt. Så det er svært at være gravid, men kan næsten ikke sige eller gøre noget, så bliver man straks dømt. Men det vigtigste er, uanset om man følger sundhedsstyrelsens regler, så håber man blot på, at man får et sundt og rask barn!

Et lille tip: Hvis maven er virkelig stor så kan det være en fordel med en c-string i stedet for almindelig trusser!

123 thoughts on “Livet er hårdt som gravid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *