Hvem er mode freaket?

Det er vidst på tide at jeg laver mit åbnings indlæg og fortæller lidt om hvem mode freaket bag bloggen er, men kun lidt der skal jo også være lidt til senere 🙂 Jeg er 29år, og har lige siden min spæde år haft et hang til at klæde mine dukker på med lækkert tøj, og man må sige at det har hængt ved lige siden.

Jeg er idag bare helt tosset med tøj og mode, jeg bruger 50% af min vågne tid på at lurer mode og tøj på nettet, hvilket jeg synes er rigtig fedt, min venner kalder mig tøj / mode nørden alt efter hvilket humør de lige er i. Og det passer bestemt meget godt på mig. Jeg er specielt vild med kjoler og toppe, men jeg er også helt skudt i alt det andet. Jeg bruger en helt masse penge hver evig eneste mdn på lækkert dug friskst modetøj, og det bliver jeg ved med indtil den dag jeg ikke længere har penge til det. Min helt store synder på det punkt er nok netshopping, der er simpelthen bare så mange fede shops på nettet der levere alt det nye modetøj lige hjem til min dør!

157 thoughts on “Hvem er mode freaket?

 1. tani sklep

  I see You’re in reality a excellent webmaster. This site loading pace is incredible.
  It kind of feels that you’re doing any unique trick.
  Also, the contents are masterwork. you’ve performed a
  wonderful task on this topic! Similar here: sklep internetowy and also here: Dobry sklep

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *