Mit SD kort og jeg

Jeg vil lige starte med at fortælle jer, hvad jeg bruger mit SD-kort til, og hvorfor mit SD-kort er så vigtigt for mig. Til dagligt arbejder jeg meget med billedredigering sammen med min bror. Arbejdet er fordelt nogenlunde sådan, at min bror tager billederne med sit kamera, hvorefter jeg redigerer dem på computeren. Vores problematik er, at vi skal have overført billederne fra min brors kamera til min computer. Vi er begge to fløjet fra reden, og bor ikke længere hjemme hos mor og far. I starten var problemet ikke så stort, da sendte min bror bare billederne til mig på mail, hvorefter jeg kunne redigere dem. Men i takt med at hobbyen er blevet en større og større del af vores hverdag, er vi begyndt at tage flere og flere billeder, og jeg fik efterhånden omkring 100 billeder tilsendt om ugen. Det blev hurtigt et problem, da det begyndte at tage forbandet lang tid, at overføre og sende billederne på mail.

En dag snakkede min bror og jeg så med en fælles bekendt, som rådede os til at købe et par SD-kort. Kortene fungerer som lager i kameraet, og kan med lethed pilles ud af kemeraet og transporteres. Vi bestilte derfor 4 stk. SD-Kort på internettet af 4 GB pr. Stk. Dette køb viste sig hurtigt at blive løsningen på vores problem.

I dag fotograferer min bror stadig på livet løs, når så SD-kortet så er ved at være fyldt op med flotte billeder af dyr, natur og meget mere, går min bror ned på posthuset og sender SD-kortet til mig med posten. Når jeg så modtager brevet, putter jeg blot SD-kortet i computeren og overfører billeder, hvorefter jeg kan sende SD-kortet tilbage igen. Denne løsning har fungeret utrolig godt for os, og har efterhånden sparet os for timevis af arbejde.

Hvis du efter at have læst dette, er blevet inspireret til at købe et SD-kort, vil jeg lige dele min begrænsede viden med dig.

Vi var i starten meget i tvivl om, hvilken størrelse vi skulle bestille de billige SD-kort i, altså hvor meget lagerplads der skulle være på SD-kortene. Antallet af GB afhænger altså af, hvor mange billeder man tager, og hvor ofte man vil tømme sit SD-kort over på computeren. Men som hovedregel, fylder et billede et sted mellem 1 mb. og 6 mb. alt efter opløsningen. Det vil altså sige at der er plads til et sted mellem 160 og 1.000 billeder på et SD-kort med 1 GB.

Efter at have besluttet os for størrelsen, søgte vi selvfølgelig efter det sted, hvor vi kunne få SD-kortene billigst, for som alle andre ville vi gerne spare nogle penge i disse krisetider. Vi kiggede i forskellige kataloger og på forskellige hjemmesider, og endte med at bestille dem på www.USBshoppen.com. Der gik ikke mere end 2 dage, efter at vi havde bestilt SD-kortene, før de blev leveret i min brors postkasse. Handlen foregik smertefrit og SD-kortene har fungeret u beklageligt lige siden.

130 thoughts on “Mit SD kort og jeg

 1. sklep online

  Wow, amazing blog format! How lengthy have you ever been running a blog
  for? you made blogging look easy. The entire look
  of your website is magnificent, let alone the content
  material! You can see similar here ecommerce

  Svar
 2. sklep internetowy

  Hello there! Do you know if they make any plugins
  to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my
  blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.

  If you know of any please share. Thank you! You can read similar art here: Sklep internetowy

  Svar
 3. List of Backlinks

  Hello there! Do you know if they make any plugins to help
  with SEO? I’m trying to get my blog to rank for
  some targeted keywords but I’m not seeing very good
  gains. If you know of any please share. Thank you! You can read similar blog here:
  Auto Approve List

  Svar
 4. dobry sklep

  Wow, incredible weblog format! How lengthy have you ever been running a blog for?

  you made running a blog glance easy. The entire glance of your site
  is excellent, let alone the content! You can see similar here najlepszy sklep

  Svar
 5. dobry sklep

  Wow, incredible blog layout! How lengthy have you ever been running a blog for?
  you made running a blog look easy. The whole glance of your website is great,
  as neatly as the content! You can see similar here
  sklep

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *