Prisen på Vinduespudsning

En vinduespudsning kan både gøres gratis, men kan også betale sig at få professionelle til det. Her er alt om priser for en vinduespudsning.

I dag findes der rigtig mange der tilbyder vinduespudsning i hele Danmark, både til private personer, mens også til erhvervsdrivende virksomheder. Nogle vinduespudsere bruger miljørigtige produkter, i form af indsæbning uden noget der kan gør skade i miljøet, mens andre ikke tænker over det.

En af de virksomheder der i dag, tilbyder miljørigtig vinduespudsning er virksomheden degronnevinduespudsere.dk. De tilbyder vinduespudsning på Sjælland, med undtagelsen af Storkøbenhavn. De bruger bl.a. biologiske nedbrydelige sæber samt rengøringsmidler til at pudse dine vinduer med. Det betyder at du ikke skal tænke på, når du får pudset dine vinduer, om de nu har pudset med farlige miljøpåvirkelige kemikalier.

Alle vinduespudserne der arbejder indenfor ”De grønne vinduespudsere”, og arbejder som franchaisetagere. Det har den betydning for dig, at der bliver afregnet direkte med vinduespudseren, når han er ude ved dig. Den forskel det har fra ansættelsesforhold, har det den betydning at kvaliteten er markant højere for vinduespudserne. Vinduespudserne er dermed afhængig af at skulle levere gang på gang et stykke kvalitetsarbejde, og derfor er kvaliteten enormt høj.

Vinduespudsning

Hvad koster det?

Et godt sted at starte, for at finde en god og billig vinduespudser, kan være at kigge på internettet. Mange virksomheder i dag, er at finde på internettet og ofte er der rabatter at hente den vej.

Prisen for at få pudset sine vinduer, afhænger af hvor mange vinduer der er i et hus. Der er altså ikke en fast pris, på hvor meget det koster, dog er der en fast pris på hvad et vindue koster. Et eksempel kunne være, at 0-12 ruder koster fra 90 kr. da det igen afhænger af hvor store, små og hvor mange vinduer det er, der skal pudses.

Den billigste måde

Den absolut billigste måde, at få pudset sine vinduer på, er nok det bedste alternativ til en professionel vinduespudser og det er dig selv. Det kan gøres for ingenting og kræver ikke det helt store, for at kunne præstere at pudse sine egne vinduer. En spand med rengøringsmiddel, indsæber, skraber samt et viskestykke, er du så godt som klar til at pudse dine egne vinduer.

Tricket du skal kunne, for ikke at lave striber på vinduerne efter du har pudset dem, er faktisk lettere end du tror. Det vigtigste er, at du efter hvert vindue, når du har skrabet sæben af, altid tørre kanterne med en rent viskestykke. Lød det svært? Nej, det er ret enkelt, og lige til.

Hvorfor så vælge en professionel vinduespudser, eller en anden erhvervsdrivende virksomhed?

Mange i dag har et almindelig 08-15 job, eller det der svare til 37 timer om ugen. Derfor kan det for nogle være svært at finde tiden, til selv at få pudset sine vinduer. En mulighed er i weekenden, men da vil man ofte gerne have lov at slappe af, så man kan lade op til den kommende uge man går i møde. Måske er man en af de familier, der er booket op med aftaler, fødselsdage osv. hver weekend, så ER der absolut på ingen måde tid til selv at få pudset vinduerne.

En god vinduespuder i Århus, kan det finde ved at klikke på linket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *