Brevvægt til webshop

Jeg driver i min fritid en webshop, hvor der dagligt skal sendes varer uden, når folk bestiller igennem siden. Mine produkter vejer forskelligt, så ofte er jeg nødt til at veje mine breve, for at være sikker på, at jeg putter nok frimærker på mit brev. Jeg købte derfor for lang tid siden en brevvægt, så jeg let kunne veje mine breve. Ved siden af brevvægten, lå et lille ark, hvor jeg så kunne aflæse, hvor mange frimærker, der skulle være på brevet. Det hele fungerede meget fint. På det seneste har vægten opført sig mærkeligt – Vægten har målt forkert og gået ud flere gange, hvilket jo er meget skidt. Hvis bare vægten vejer nogle få gram forkert, og det er lige ved grænsen til højere porto, så kan det jo hurtig komme til at koste dyrt. Faktisk har jeg fået flere bøder fra Post Danmark, fordi min vægt har vejet nogle få gram forkert. Disse bøder ligger på 50-60 kroner. Det er ikke meget, men det er stadig meget sure penge at betale, da man har taget alle forbehold ved at veje brevet.
En dag, hvor den drillede meget, valgte jeg at udskifte batterierne, for at finde ud af, om det var det, der var problemet. Jeg åbnede ind til batterierne, hvorefter vægten gik fra hinanden. Den gik helt i stykker. Jeg prøvede at skifte til de nye batterier, men vægten virkede ikke mere. Jeg var presset lidt i tid, og havde en del ordre den dag, så der var en del breve, der skulle vejes.
Jeg prøvede forgæves med min badevægt, men den kunne kun veje til nærmeste hundrede gram, så det droppede jeg hurtigt igen, da mine produkter ofte ikke vejer over 50 gram. Jeg tænkte mig lidt om, og kom i tanke om min køkkenvægt var meget præcis. Da jeg flyttede i lejlighed, valgte jeg at købe en kvalitetskøkkenvægt, da jeg ofte bruger sådan en vægt, fordi jeg elsker at lave mad.

Jeg hentede min køkkenvægt i køkkenet, hvorefter jeg klistrede oversigten over hvor meget porto, der skal på brevet på vægten. Jeg fik vejet mine breve, og jeg nåede lige at komme ned med brevene inden kl 19.00, hvor brevene bliver afhentet i postkassen.

Løsningen med køkkenvægten som badevægt var OK, men jeg har valgt at investere i en ny brevvægt. Efter en del søgen på internettet, har jeg fundet af af, at en brevvægt ikke bare er en brevvægt. Brevvægte er blevet langt mere advancerede end førhen. Nu har brevvægtene diverse funktioner, og flere af dem viser på et display, hvor meget frankering du skal sætte på, så du selv er fri for at aflæse på et skema, når du er vejet dit brev. Mange af vægtene har langt flere funktioner end jeg skal bruge, men jeg vil helst ikke gå ned på udstyret, så jeg fandt en brevvægt, der havde vundet en test i magasinet TÆNK, hvor de laver nogle gode tests og anmeldelser.

 

One thought on “Brevvægt til webshop

  1. 20bet

    I am currently writing a paper that is very related to your content. I read your article and I have some questions. I would like to ask you. Can you answer me? I’ll keep an eye out for your reply. 20bet

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *