fetish forside billede

Hvad er fetish og er det nået for mig?

Fetish er nået vi alle har hørt om, men måske er lidt i tvivl om hvad det i virkeligheden indebærer. En ting er helt sikkert, og det er, at det giver et pust til parforholdet, som alt muligt andet ikke gør. Der er kommet en relativ ny side i Danmark – kaldet lovebuddy.dk – , som ikke kun skriver om fetish, men faktisk belyser hele den erotiske branche, og dermed gør den mere transparent. Helt objektivt har de et kompetent, som består af tidligere medarbejder fra erotiske forhandlere, dermed kender de til hvordan og hvorledes produkterne fungere, samt hvilke tendenser der er i markedet.

Vi har brugt nogle timer på deres blog, og vi må bare sige, at det indhold de har faktisk er hamrende spændende. De formår virkelig at skrive det på en måde hvor alle forstår det. Hertil er det skrevet således det ikke bliver for underligt, og at man derfor for det helt skidt ved at læse det – det synes vi i og for sig er en kunst eftersom det nemt kan blive lidt akavet på grænsen til mærkeligt når man berører emner som eksempelvis: Gag-ball, Strapon og meget mere.

Tilbage til hvad dette indlæg handler om, nemlig hvad er fetish og er det nemt at starte med. Faktisk har mange den forudindtagelse, at det er nået ulækkert og en voldsom oplevelse. Ja faktisk har nogen fået den idé, at det er underlige mennesker, som udfører sådan nået i hjemmet. Dette er dog langt fra tilfældet.

Faktisk har rigtig mange Fetish udstyr liggende derhjemme, og udfører det på ugentlig basis.

Det kommer meget bag på folk når vi nævner det, men faktisk er det også blevet et mere alment værktøj at have i stuerne. Hele denne branche er blevet meget mere tilgængelig og åben for offentligtheden efter sider som lovebuddy, har tidligere medarbejder som skriver om hvordan og hvorledes produkterne fungere i praksis. Vi har derudover fået rigtig mange gode virksomheder i Danmark, som forstår at sælge produkterne til virkelig favorable priser – det er ikke nået mange lande kan skildre sig med.

Fetish er selvfølgelig nået som fungere på mange forskellige måder. Man kan være til den mere hårde spanking og bondage, men Fetish kan ligeledes være en gag-ball og at man blot binder sin partner til sengen – det vil sige i den blødere afdeling, og sjovt nok, så er det faktisk sådan, at når man først går i gang med det, så ender et flertal med at købe mere og mere legetøj. Til sidst er denne leg blevet så vigtig, at man faktisk ikke kan lade det være, når man har sjov i soveværelset. Det er selvfølgelig også vigtigt at det er sådan, for man skal helst glæde sig til næste gang, og det må man sige Fetish er medfølgende til. Denne leg tilfører bare nået som andre lege ikke kan, hvilket måske kan skyldes de mange rolle man kan spille.

Derudover er det heller ikke helt unaturligt, at man sagtens kan skifte rollerne under legen og dermed skifte til at dominere, eller lege den sure hotelejer – der findes et væld af sjove historie, som man kan spille med på. Alle disse finurligheder kan man læse meget mere om via ovenstående link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *