Dyrk grøntsager i sommerhuset og nyd ferien ved vandet

Dansk badebro med den idylliske stemning en klar sommeraften.

Du kan fint tage dit drivhus med på ferie. Hvis du køber et lille transportabelt drivhus, så får du mulighed for at snuppe jord, glas og planter med på turen til sommerhuset.

Der findes et stort udvalg af meget små glashuse til planter. Se et udvalg her. Her er ikke plads til de helt stor tomat- og agurkeplanter, men du kan fint dyrke en chiliplante eller opfostre små spirende planter.

Ved at tage planterne med i sommerhuset, får du mulighed for at passe og pleje dem, så de er superfriske når du vender tilbage fra ferien.

Tag en slapper ved vandet

Når du er i sommerhuset vil du sikkert gerne koble af – og slippe for at tænke på visnende planter. Derfor er det rart at have styr på drivhuset, så du kan nyde tiden på stranden og i havvandet.

Læs svømmetips på: Rygcrawl.dk

En svømmetur i det danske hav kræver for de fleste kun lidt badetøj. Men du kan også overveje at investere i et par svømmebriller. Særligt hvis du ønsker at dykke meget – og udforske havbunden – er det fordelagtigt med svømmebriller. Hvis der ydermere er gemt en sportssvømmer i dig, så vil du nyde godt af at have udstyret i orden.

Med briller på kan du se under vand og du får ikke saltvandet i øjnene. Det er vigtigt at de er tætsluttende om ansigtet, så du er sikret en god oplevelse. Samtidig skal de ikke stramme for meget, da du kan få ondt i hovedet hvis de klemmer.

Andet brugbart grej

Holder du ferie ved de danske strande, så kan der til tider være kolde temperaturer. Er du nybegynder og ikke trænet til koldt vand, så vil en badehætte og en våddragt være et stort plus.

Kombiner det med dine svømmebriller – og du kan klare det meste. Måske du endda kan klare en tur i vandet i vintermånederne.

Tre tips til vinterbaderen

Er du kommet afsted på ferie i en kold måned? Så får du her tre tips til at komme godt i gang. Vi skal tilbage til 1997 for at finde et eksempel hvor juni måned bød på frostgrader, så det er mest aktuelt hvis du planlægger vinter eller påskeferie med tid til vinterbadning.

  1. Medbring badesandaler eller ”flip-flops” – så passer du bedre på fødderne og undgår forfrysninger, som ellers kan opstå når du ikke er i vandet.
  2. Tag din ven med – på den måde er du ikke alene. Det er mest sikkert at være flere afsted sammen. Så kan i bakke hinanden op, nyde oplevelsen og sørge for at alle kommer sikkert op igen.
  3. Brug den tid det tager – I har ikke travlt. Tag det med ro. Der er risiko for uheld hvis I løber for hurtigt i – eller glider på badebroen. Gå roligt på stranden – læn dig ned i vandet og tag en dyp indånding.

Følg de tre råd og prøv vinterbadningen af sammen. Det er en fantastisk oplevelse, som rigtig mange nyder. Endnu flere nyder når det er overstået.

For begyndere kan det være rart at starte sæsonen op inden det bliver alt for koldt. På den måde kan du vende dig til de dalende temperaturer.

104 thoughts on “Dyrk grøntsager i sommerhuset og nyd ferien ved vandet

  1. Szpiegowskie Telefonu

    Szpiegowskie telefonu – Ukryta aplikacja śledząca, która rejestruje lokalizację, SMS-y, dźwięk rozmów, WhatsApp, Facebook, zdjęcie, kamerę, aktywność w Internecie. Najlepsze do kontroli rodzicielskiej i monitorowania pracowników. Szpiegowskie Telefonu za Darmo – Oprogramowanie Monitorujące Online.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *