Få styr på alle forsikringerne til når au pairen kommer

Skal I til at have au pair for allerførste gang, er der mange ting, der skal være styr på. Det gælder både i forhold til selve au pairen, men også både hus og børn skal gøres klar til, at der kommer en anden person ind i jeres hus og jeres liv. Derfor er forsikring noget af det, der bør være allerhøjst på listen, når det kommer til at klargøre tingene.

Bilforsikringen må man ikke glemme

En af de ting, man især bør overveje, hvis det ikke allerede er tilfældet, er, at bilen skal forsikres ordentligt. Måske har I allerede helt styr på jeres bilforsikring, men det kan været et godt tidspunkt både at få tjekket op på, om det stadig er den rigtige forsikring I har til bilen, eller om der måske er noget, der skal opgraderes på den ene eller anden måde. Måske har I fået ny bil siden sidst, måske er noget blevet skiftet ud. Og så er det godt at få tjekket op på, om alt er, som det skal være.

Så handler det også om, at det højst sandsynligt kommer til at være au pairen, der henter og bringer børn i bilen, handler og så videre, i det hele taget bare bruger bilen i langt højere grad, end I måske gør. Derfor er det vigtigt at få helt styr på, at det er tilfældet. Så hun ikke pludselig står i en ubehagelig situation med en bøde eller en skade på bilen. Læs mere her om bilforsikringer, og hvordan I bedst sikrer jer.

Forsikring af au pair

Udover at bil, huset og børnene skal forsikres, så er det også ret vigtigt, at jeres nye au pair får en ordentlig forsikring. Ofte kommer det med igennem det bureau man får au pairen fra, og så er det typisk også helt i orden. Men det er ikke altid, og så bør man – under alle omstændigheder – kigge forsikringen igennem, også gerne sammen med au pairen, så alle parter er sikre på, at alt er som det skal være, og at jeres au pair er ordentligt forsikret.

Bliver hun ikke forsikret igennem selskabet eller bureauet, hvor I har fået hende fra, så skal I hurtigst muligt ud og finde en ordentlig forsikring til hende, som passer til lige netop jer, opholdet der skal være, og selvfølgelig au pairen. Har hun for eksempel diabetes eller en anden sygdom, hvor der skal medicin til, så skal forsikringen passe til det.

Derfor er det også vigtigt at snakke forsikringen igennem med au pairen, så man er sikker på, at alt kommer med. Der kan man også finde ud af, om hun har en historik for at brække noget, falde eller lignende. Alt sammen for at finde det rigtige til jer alle sammen. I skal jo selvfølgelig også finde ud af, hvor længe hun skal være hos jer. Ved I, at det kun gælder for seks måneder eller et år, så skal prisen fastsættes til det. Men er det på ubestemt tid, skal forsikringen ordnes efter det.

Læs mere om en au pair forsikring her, og hvordan I finder den der passer helt perfekt til jer og jeres au pair.

141 thoughts on “Få styr på alle forsikringerne til når au pairen kommer

  1. Phone Tracker

    How to track the location of the other person’s phone without their knowledge? You will be able to track and monitor text messages, phone calls, location history and much more. Free Remote Tracking and Recording of Husband’s Phone Cell Phone Spy. Best Apps to Download for Free to Spy on Another Phone. https://www.xtmove.com/

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *