Biopejs tilbud

Vi skriver januar og kulden er over os. Desværre er det ikke alle som er så heldige at have en brændeovn i sit hjem. Heldigvis er der alternativer, for hvad de fleste ved er det ikke sådan lige at sætte en brændeovn op i sit hjem. Slet ikke hvis man bor i en lejlighed. Derfor er det en oplagt idé at spekulere i en biopejs. Biopejse er et glimrende alternativ, og hvis du ikke allerede har en, er det måske på tide at købe en. Derfor har jeg fundet nogle nogle tilbud på biopejse, som kan både varme hjemmet op, men også skabe den ekstra hygge kæresten efterspørger.

Billig biopejs

Der er hele tiden tilbud på biopejse på forskellige tidspunkter om året, men det kan være svært at have et overblik over, hvor du finder et godt tilbud på en biopejs. For mtas.dk her kan det også være svært at følge med disse tilbud, der som regel er midlertidige.

Afhængig af hvad ens budget ligger på har vi valgt på mtas.dk at diske op med et par biopejs-tilbud i forskellige prisklasser, så der er lidt for hver en smag.

Den første af vores tilbud på biopejse er i den absolut billige ende. Her har vi med en klassisk væghængt biopejs, som passer fint ind til hjemmet som ikke har noget imod lidt pangfarver.

Biopejsen som kan fås ved Skandilight.dk koster blot 899,95 kroner og er et rigtigt godt valg til det unge pars stue. Selvom det er en meget billig biopejs, er der intet i vejen med kvaliteten af den. Den er sikkerhedsgodkendt af TÜV, som er blåstemplet for at den er sikker at anvende i personligt henseende.

Billige biopejse

I den lidt højere end har vi her en anden biopejs, som dog også er på tilbud. Det er igen en væghængt biopejs, der med sit tidsløse design passer ind i stortset alle typer hjem. Er du træt af din nuværende biopejs og mener det efterhånden er ved at være tid til at opgradere til en ny, bedre og flottere ethanol pejs, skal du ikke smide mere end 6995,- kroner, som tilbuddet lyder på. Det er en besparelse på 500 kroner, så der er tilmed råd til en balje bioethanol, således du er gearet til de kolde vintermåneder.

San Diego biopejsen er udført i flot rustfrit stål, og har den lækre detalje af bagvæggen er spejlagtig, således den får en ekstra dimension. Biopejsen kommer i en størrelse som svarer til et mellemstort maleri med sine 60×80 cm. Pejsen fås i øvrigt også i rød, hvid og sort, så medmindre du er ekstraordinært kræsen bør mindst én falde i din smag. Tilbuddet på biopejsen gælder indtil der ikke er flere tilbage. Biopejsen er set på Biopejs.com.

Tilbud på billige biopejse

I den dyre ende har vi en biopejs på tilbud, som falder i god jord her hos Mtas.dk. Det er en innovativ biopejs, som kombinerer opbevaring, design og funktion. Den koster i den dyre ende af 14000 kroner, men det skal lige siges at biopejse i den høje kvalitet generelt ligger i denne prisklasse. Der er meget normalt at se pejse koster op til den gode side af 30.000 kroner, så afhængig af hvordan man vender og drejer det, kan det godt forsvares at denne biopejs er relativ god til prisen. Særligt det at biopejsen har flere funktioner og det ikke bare er den klassiske stålramme med blank bagside, gør at lignende pejs sagtens kan findes til en langt højere pris. Se eventuelt indlægget Mtas.dk skrev om de dyreste biopejse på markedet, hvor netop den innovative del spiller en væsentlig rolle i forhold til prisen.

Som det kan ses på det nederste billede er der tre små hylder, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvordan man har lyst til at pynte og pryde pejsen. Om det skal være tre små guldfisk eller trofæet du vandt til minigolf i Billund, er op til dig. Den hvide biopejs har i øvrigt et kar med plads til 2.5 liter bioethanol, som sikrer en høj brændetid på op til 6 timer, hvilket er rimeligt godt for biopejse. Mange af de mindre biopejse har brændkar på under 1 liter, og her er brændetiden omtrent 2-3 timer. Bagsiden af medaljen er dog at sådan en biopejs bliver noget dyrere i drift, men har du de 14000 har du også de ekstra liter bioethanol. Biopejsen er set hos mtas.dk

Når man har biopejse med større brændkar som disse, er det vigtigt at have et hjemmelager med bioethanol, så man ikke pludselig løber tør. Man kan hurtigt regne ud, at hvis en biopejs bruger 2.5 liter bioethanol i løbet af seks timer, kræver det man har lidt  i backuppen, hvis der eksempelvis skal skrues op for romantikken 2-3 gange om ugen. Det er naturligvis op til en selv, hvor ofte man vil tænde op for biopejsen, men bruger du eksempelvis 5 liter bioethanol gennemsnitligt om ugen her i højsæsonen (oktober-marts), anbefaler mtas.dk, at man køber enten 48 eller 60 liter bioethanol  af én omgang fra bioethanol-leverandøren mtas.dk. Bioburn tilbyder en rigtig fornuftig pris på 25 kroner pr. liter bioethanol. Prisen er lineær ift. om du skal have 12 eller 60 liter bioethanol, men jo flere liter pr. ordre jo lavere fragtomkostninger. Vælger du eksempelvis 240 liter bioethanol, får du fri fragt. Fordelen ved at købe bioethanol fra mtas.dk er, at du modtager dem i 1-liters flasker, hvilket gør det meget mere bekvemt at genopfylde din biopejs brændkar sammenlignet med 2.5- og 3-liters dunke. Her kan det godt blive bøvlet. Af egen erfaring har vi her på mtas.dk ofte brokket os, når bioethanolen har skvulpet ved siden af brændkaret.

Tager du 48 liter bioethanol er prisen 1195,95 kr. + 180 kr. i fragt. Det giver en samlet pris på 1379,95 kr., men så er du også sikret i knap 3 måneder, såfremt dit ugentlige bioethanol-forbrug ligger på de fem liter.

Sørg for at have fyldt lageret op med bioethanol. Køb 48 liters bioethanol her

Er du mere til 60 liters bioethanol eller noget helt tredje anbefaler mtas.dk at se overblikket over de forskellige pakkeløsninger.

Se oversigten over alle pakkeløsningerne og klik her

Bioburn leverer lugtfri bioethanol og særdeles hurtig fragt. mtas.dk får personligt leveret bioethanol fra Bioburn, og anbefalelserne herfra er “thumbs up”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *