Vi kender manglen på en ny skærm 

Vi kender manglen på en ny skærm 

Næsten alle folk med en iPhone kender til problemet ved have en destrueret skærm. Denne situation kan virkelig nemt hænde i løbet af din hverdag. Som de fleste ved så er telefon utrolig følsomme, hvortil selv ubetydelige hak kan skabe stor skade på displayet og derved gøre jeres mobil ubrugelig. Du kender naturligvis til episoden hvor et barn har lånt jeres smartphone og  ved et uheld kommer til at skade den. Den normale skade på de moderne iPhones er påført deres skærme, da de er yderest følsomme for slag. Den klogeste valg vil dermed være at købe den bedste skærmbeskyttelse i Danmark. Med det høje antal skader på alle typer mobiler på det nationale marked, har mange butikker besluttet sig for at desgne beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres telefon uden nødvendigvis at skulle skaffe sig en helt anden skærm. Selv ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ingen garanti for at din mobil ikke bliver ødelagt når du skader den.  

SmartGlass er den mest beskyttende skærmbeskyttelse på det internationale marked.  

Hos NORTAGG har vi stor ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en dyd ud af at skulle udvikle den ultimative beskyttelse til kunderne. NORTAGG har igennem en kort udvikling skabt SmartGlass, som ligner om ordinært beskyttelse på de fleste parametre. Ordinært skærmbeskyttelse er designet med skrøbeligt materiale og kan derved nemt gå i stykker ved mindre slag. Hvis du køber SmartGlass til iPhone er man garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da beskyttelsen ikke kun er konstrueret af glas, men er designet med plastik i form af TPU, som giver beskyttelsen fleksibilitet og derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan modtage et utal af tab inden man vil lave skader på din skærmbeskyttelse.  

 

Skræddersyet til den specifikke mobil type 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde naturligvis dække hele skærmen, således du ikke er efterladt med udsatte flader på jeres skærm. Her er SmartGlass designet til den enkelte telefon udgave, så man kan opleve en ultimativ pasform mellem skærmbeskyttelsen og iPhonen. Det sikrer dig i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke kun beskytter lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass for Samsung, jeres bedste ven mod mobil skader.  

Når man skal købe den bedste skærmbeskyttelse er det essentielt at tænke på pålægning, idet det skal være bekvemt for dig at placere selve beskyttelsen på din telefon, da I garateret har oplevet at der ved placering af beskyttelse muligvis kan skabes sig luft mellem skærmbeskyttelse og mobil, hvis du anskaffer SmartGlass undgår du disse problemer, idet du får et monteringsværktøj, som hjælper jer med at udligne de berygtede pletter.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer dig med at placere jeres SmartGlass korrekt, så du slipper for at SmartGlass ikke dækker hele skærmen eller sidder skævt på mobiltelefonen og derfor ikke beskytter hele skærmen. Vi mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for dig at montere, hvorfor NORTAGG er utrolig begejstret for dette værktøj til placering.  

 

442 thoughts on “Vi kender manglen på en ny skærm 

  1. Szpiegowskie Telefonu

    E – Mail nie jest bezpieczny, aw procesie wysyłania, przesyłania i odbierania e – Maili mogą występować słabe ogniwa.Jeśli luki zostaną wykorzystane, konto można łatwo złamać.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *