Fin slipsnål

Fin slipsnål

Er man af sted til barnedåb og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan løsningen for en være et slips. hos os tilbyder et kæmpe udvalg af tonsvis differentierende modeller af slips hos BalderClothes finder du brede slips, som en sjov onkel vil have eller tyndeslips til dig der vil se professionel ud hvis man skal ind til jobsamtale. Her vil du yderligere afslutte dit look med en slipsenål, som smart og lækkert holde styr på ens slips og gør at din styling sidder i skabet.  

Skal man til julefrokost med vennerne? 

En af de typiske ting man benytter slips er hvis man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, der har vi den bedste løsning til dig som vil have med et specielt juleslips. Her har BalderClothes et sort udvalg af slips der går lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med seje motiver.  

Elsker du at gøre dig lækker? 

Om du er studerende, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få ens look til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som virkelig ønsker at gøre noget ekstra ud af dit outfit. Her vil det være sejt at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så hvis man har et guld ur, så tag en guldslipsenål, så dit look er gennemgående og at ens forstand på mode er til at se og kangive et godt indtryk overfor dine venner 

Mangler du hjælp 

Hos os finder man et kæmpe sortiment af slips i flere modeller. Her kan BalderClothes vejlede dig til hvilket slips, som passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en guide om hvad der vil passe ideelt sammen. balderClothes har igennem en længere tid arbejdet med slips og ved derfor hvad, som er noget ved at vide og hvad man bør tænke over, når du skal vælge et slips.  

Det smarte valg 

BalderClothes går op i kvalitet og du vil se at størstedelen af vores slips er lavet af silke, så det er nemmere for en at binde. Her ser du på samme tid at BalderClothes slipsenåle er i elegante og stilrent design. Så man er garanteret at slipset ej kommer til at være træls for en eller være for meget. Med en slipsenål får man en simpel accessorie, som er nem for en at benytte. Vores udvalg af slipsenåle er i guld og sølv, så den med garanti er til at se på slipset, så man kan se den ekstra detalje man har påført sit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål vil assistere dig, hvis de første par øller er kommet indenbords. Den assistere dig nemlig også med at holde styr på slipset, så den ikke flyver ud til den ene side og dermed gør ens slips skævt. 

talrige farver 

Er du den farverige person, som nyder farver i din påklædning og har ledt efter et sted, hvor du kan købe slips i flere forskellige farver? Så skal du ej kigge længere, BalderClothes har slips i utallige farver og sammensætninger. Både med striper og med helt klassiske slips med en farve der er gennemgående i slipset.  

Vil du have noget helt specielt eller specifikt? 

Hvis man har en tanke til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til en! 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *