Tape extensions

 

Har du overvejet, at få extensions kunne tape extensions være en mulighed. Det er hurtigt at påsætte og giver hurtigt længde og fylde i dit eget hår.

Hvad er tape extensions

Tape extensions er en semi permanent extensions metode der holder ca. 6-8 uger inden det skal oprykkes. Tape extensions er fæstnet tæt på hårbunden og ligger fladt langs hovedet som giver et flot og naturligt look. Det påsættes ved, at man tager en lille bane af dit eget hår og ligger 2 baner tape extensions på hver side som en sandwich. Det er ideel til fint hår men kan også anvendes i kraftigere hår.

Som skrevet kan det sidde i dit hår ca. 6-8 uger hvorefter det trænger til en oprykning. Dette gøres ved at fjerne tape banerne med en remover beregnet til tape extensions. Herefter trækkes de 2 baner fra hinanden og det gamle tape fjernes. Nyt tape kommes på og de er igen klar til, at blive påsat. Grunden til det skal oprykkes er, at dit eget hår gror og dine extensions gror med ud, samtidig fælder du hår hver dag så banerne sidder ikke i meget hår efter 8 uger, så det er vigtigt, at du overholder dine tider hos din påsætter så dit eget hår ikke tager skade.
En tape påsætning kan tage fra 30 minutter til 90 minutter, så det er relativt hurtigt i forhold til mange andre metoder.

Hvordan plejes tape extensions
Pleje af dine tape extensions er afgørende for holdbarheden. Der må kun anvendes shampoo i nærheden af tape stykkerne da balsam, hår kur og andre produkter med f.eks. alkohol  og olie kan opløse tapen og de vil falde ud.

Fordelene ved tape extensions
Hurtig påsætning fra 30-90 minutter
Holder op til 8 uger inden oprykning
Ligger fladt ind til hovedbunden så det er meget usynlig i både fint og kraftigt hår.
Kan genanvendes flere gange

Ulemperne ved tape extensions
Ingen vask af håret de første 24-48 timer
Hårvask anbefales kun 2-3 gange om ugen
Skal oprykkes hver 6-8 uge
Kan ikke anvendes af svømmere der ikke anvender badehætte, da vandet vil opløse tapen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *