Står du og skal til at vælge a-kasse og bliver hevet i fra forskellige a-kasser, om at de lokker med gratis medlemskab mens du er studerende?

Står du og skal til at vælge a-kasse og bliver hevet i fra forskellige a-kasser, om at de lokker med gratis medlemskab mens du er studerende?

Så vær ej urolig, de fleste a-kasser tilbyder nemlig gratis medlemskab mens man er studerende, der tilkommer ingen bindingsperiode eller opsigelsesgebyr. Dog er det meget smart at være medlem i en a-kasse, mens man er studerende, da man optjener en vigtig anciennitet som så er gratis mens du er studerende. Det er nemlig ikke bare at være medlem i en a-kasse og så er du sikret dagpenge. Du skal netop være medlem i en a-kasse i et år uforstyrret op til at du bliver færdig uddannet, derfor kan det for de fleste være smart at være medlem af en a-kasse, da hvis du kommer til at stå uden job når du er færdig, stadig har en indtjening. A-kasser er sat i verden for at kunne administrere den lovgivningsmæssige ret, du har for at kunne få dagpenge, hvis du står uden job. De administrer de forskellige ansøgninger og de forskellige blanketter, som du er nødt til at lave mens du er jobsøgende og får sendt dem korrekt hen til de forskellige instanser. Herved får du en samarbejdspartner, som assistere dig, og som kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til forskellige ting vedr. Dagpenge mm. Samtidig har de en bred forståelse inden for jobs og hvordan man bedst og hurtigst muligt kommer tilbage i arbejde. Derfor kan det være smart for dig, at være medlem i en a-kasse, for er du på vej mod dit første voksen fuldtidsjob, men har svært ved at skrive en stærk ansøgning eller få præciseret dine forskellige kompetencer, så kan a-kassen hjælpe dig med at få organiseret dette og få det til at se skarpt ud. A-kasser håndtere dagligt, flere 1000 mennesker, som har behov for at komme tilbage til arbejde. Derfor har de en god forståelse for hvad de forskellige arbejdsgivere søger inden for de forskellige arbejdsmarkeder. A-kasser er derfor udover at være din adgangsbillet til at få dagpenge, den bedste samarbejdspartner til at få dig tilbage på arbejdsmarkedet eller få dig ind for første gang. 

53 thoughts on “Står du og skal til at vælge a-kasse og bliver hevet i fra forskellige a-kasser, om at de lokker med gratis medlemskab mens du er studerende?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *