Sådan fandt jeg det rette legetøj til min kommende baby

Nogle vil måske mene, at det lyder fjollet og sippet, MEN… jeg har altså ALTID eller i hvert fald lige så længe, som jeg husker, synes at baby og børnelegetøj var vildt grimt. Det ligger tit og flyder alle steder fordi børn jo leger lidt over det hele i et hjem, eller ofte i hvert fald, hvilket jeg også synes, at de skal have lov til, men for pokker hvor findes der meget grimt legetøj i virkelig skrappe farver, som virkelig stikker ud til alle sider, når man kommer ind i et rum. Og ja.. jeg er helt med på, at der også er noget sjovt og aktiverende for børn med farverigt legetøj, men det hele behøver måske ikke ligne, at en regnbue har kastet op udover det. Derfor har jeg under min barsel søgt internettet tyndt for legetøj i andre farve end regnbue. Her har jeg blandt andet fundet et stort udvalg hos Loukrudt.dk. De har et kæmpe udvalg af legetøj i lidt mere douchede farver, som giver mig en eller anden form for ro modsat regnbuefarvet legetøj. Inden nogen dømmer mig alt for meget, så har jeg også købt en masse farverigt legetøj, jeg vil bare gerne have lidt alternativer, som måske både gør mit barn glad, samt er en fryd for mit øje – og det ved jeg nu findes. 

 

Det jeg har købt til min kommende baby

Jeg synes, at det har været vildt svært at vælge, men jeg har Googlet mig frem og søgt råd hos mine veninder, som er mødre allerede og derefter er jeg gået shop amok, men er egentlig ret tilfreds med hvad jeg har fået købt. Jeg har blandt andet købt:

 

 • En bidering formet som et hjerte i en lækker grøn farve fra BIBS sutter. 
 • En bidering fra Natruba i naturgummi formet som en papegøje i mat gul. 
 • Den klassiske So Pure giraf bidering og Sophie Giraf bidedyr fra Sophie La Girafe. 
 • En sutteklud med kaninører i en sart grøn farve fra Müsli by Green Cotton
 • En stabel ræv i træ og stof i lækre forårsfarver fra Sebra. 
 • En stofbog kaldet Daydream i samme fine farver fra Sebra.
 • To hæklede figurer fra Sebra, jeg valgte en citron og en blomst. 
 • En griberangle med kugler i pastel farver fra Grimms. 
 • Lilliputiens minibamse i Giraffen Zia, som jeg synes er en mega lækker gul farve.
 • Aktivitetslegetøj med spejl i lækre blommefarvede nuancer fra Filibabba.
 • En lille træ boblebil i rosafarvet fra Little Dutch.

 

Det er bare et lille udpluk af, hvad jeg har købt udover legetæppe, diverse rangler og uroer og lignende ting. En ting er sikkert, jeg tror hvert fald ikke, at vi mangler legetøj lige foreløbig. Men hvem ved, måske jeg måske overgive mig til mere af det regnbuefarvede med tiden, når min datter begynder at få en mening om det. 

122 thoughts on “Sådan fandt jeg det rette legetøj til min kommende baby

 1. Śledź telefon

  Najlepsza aplikacja do kontroli rodzicielskiej, aby chronić swoje dzieci – potajemnie tajny monitor GPS, SMS-y, połączenia, WhatsApp, Facebook, lokalizacja. Możesz zdalnie monitorować aktywność telefonu komórkowego po pobraniu i zainstalowaniu apk na telefonie docelowym.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *