Min familie er blevet vilde med at løbe  

Min familie er blevet vilde med at løbe  

Vi har været tilbageholdt alt for længe. Der er nedlukninger, som har haft skærk effekt på min rutine, da I ikke mere har været i stand til at komme ud og være aktiv. Så I er begyndt at løbe igen! Det er en spændende måde at komme i træning, og så føler jeg personligt, at det hjælper ekstrem meget på min mentale status. Med denne forholdsvis nye livsstil som er blevet en del af min hverdag, så er jeg også nødt til at lave ændringer i min garderobe – her referer jeg til træningstøj. Idet vi holder af at dyrek motion i alt salgs vejr har min familie brug for det bedst produceret træningstøj på markedet. Specielt når min familie snakker om løbesko er der massiv forskel på produkterne blandt webshops af træningstøj. En ting som en del aktive mennesker ved at de korrekte tights er obligatorisk, når man skal udøve sport her i Danmark. En anden vigtig ting vedrørende træningstræning er de rigtige sko. Jeg skal have de rigtige regnjakker til forskellig vejr begivenheder. For tynde regnjakker kan ødelægge en løbetur, hvis vinden ændrer sig særdeles undervejs. Vi har en del gange dyrket fitness med Adidas, da de har meget interesse for kvalitet og har et fint udvalg på webshops. Men for tiden har vi ikke været tilfreds med deres model i længden, hvilket er endt i dårlige træningspas for os. Jeg er dog vild med deres knæbind, som også er en del af mit træningssæt. De kommer i diverse længder, og passer fint til min tights i lilla, som er blevet en fast del af mit træningstøj.  

Knæbindet har støtte mig utrolig meget  

Knæbind har oprigtigt hjulpet min selvtillid under motionen, så jeg kan præstere bedst. Vores træningspas inkluderer styrketræning, hvor vi har et særdeles andet sæt træningstøj. Desværre har min datter førhen oplevet mindre ubehag under hendes træninger, eftersom mine led ikke er så stærke. For lidt tid siden blev vi anbefalet et knæbind af en bekendt, der blot skulle placeres rundt om mit dårlige knæ før træningen. Dette har haft en særdeles styrkende virkning for mig. Knæbindet tilhørte Carhatt træningsafdeling, da jeg sidst var i deres butik.  

Sportstøj til sportsgrene  

Løbeholdere kan også være mange ting. Nu har vi snakket  en del om cardio relateret motion, men sportstøj kan også være rimelig aktuelt, når man spiller tennis. Mine venner er rimelig fokuseret i padeltennis, så min familie har derfor været inde og lede efter det bedste sportstøj til den sport. Eksempelvis har Nike nogle hvide shorts som er særdeles passende til padeltennis. Desuden bliver mit knæbind hyppigt anvendt, når jeg spiller tennis, da sporten særdeles udfordre vores knæ en del. Udover til sport har jeg også lokaliseret træningstøj brugbart, når vi skal starte med mine hobbies. Jeg elsker at bruge løbesko, når vi skal ud og vandre. Den kan holde os komfortable under hele processen. Men kan man bruge sportstøj ved andre situationer? Måske skal I overveje gøre brug af behageligt træningssæt til arbejdspladsen, hvis det passer ind med stemningen på jobbet. Jeg har valgt at bruge en fed gul bukser flere gange, da jeg elsker følelsen af dem.  

123 thoughts on “Min familie er blevet vilde med at løbe  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *