HAY kasser sætter farve på børneværelset

Du kender måske de populære HAY kasser i forvejen, men havde du tænkt på, at de faktisk fungerer perfekt som både opbevaring og dekoration på det opfindsomme børneværelse. Du kan hurtigt få samlet en masse rod ét sted med et par kasser, som ovenikøbet også kan stables i en uendelighed. Kasserne kan bruges overalt på børneværelset. De kan stables i et hjørne, gemmes under sengen, stå på en reol eller et puslebord. Det er fuldstændig op til den enkelte familie og du kan finde HAY kasser på https://littlehappy.dk/hay-kasser.

Fordele ved HAY kasserne på børneværelset

Det første man tænker på, når man tænker på HAY kasserne, er moderne, smarte og farverige kasser. Det er netop dette, der går de passer perfekt ind på børneværelset. Man kan style dem som ønsket, fordi der er så mange farver og størrelser at vælge i mellem. Står du og mangler opbevaring til dit barns værelse, men har egentlig ikke engang nogle steder kasserne kan stå, så er HAY kasserne det ideelle valg, da de kan stables uden nogen form for støtte, og stadig se knald godt ud!

  • Forskellige størrelser og farver giver det sidste finish, fordi man kan gøre alting så personligt. Man kan vove sig ud i nogle vilde farver, eller måske holde sig til de mere rolige farver. Det kommer også an på selve børneværelset, og hvad der vil klæde det. Kasserne kommer i tre størrelser; small, medium og large.
  • Opbevaring til bamser, legetøj og lign. Man kan fylde hvad som helst i sine HAY kasser. Kasserne kan pynte på en hylde med småting i, men også blive brugt på puslebordet til f.eks bleer og klude. Det er også altid rart at have én bestemt kasse
    til noget bestemt legetøj.
  • God kvalitet er noget HAY kasserne lever op til. De er fremstillet i hård plast, hvilket også gør de kan tåle at stå udenfor. De er desuden også super nemme at samle og skille ad igen.

Uendelige opbevaringsmuligheder

Kun fantasien sætter grænser for hvordan du kan opbevare dine ting med HAY kasserne. Både du og dit barn vil få glæde af dem på børneværelset. Dit barn lærer, hvordan man rydder op efter så selv. Barnet kan lære, at en bestemt slags legetøj skal i den grønne kasse osv. Du som forældre får glæde af at barnet fra en tidlig alder, lære at rydde op. Som forældre er det også en stor hjælp at have alle pusle tingene lige ved hånden. Man kan stable kasserne med henholdsvis bleer, sutter, klude osv. HAY kasserne er heller ikke i sig selv beregnet til en bestemt alder, så du og dit barn kan få glæde af dem langt ud i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *