Gode råd til et nyt tag

Der var byggeboom op igennem 60’erne og 70’erne, og det betyder, at der i dag er mange, der står over for at skulle have et nyt tag. De fleste skifter kun tag en enkel gang i deres levetid, og derfor er det sjældent, at man har erfaringens visdom at læne sig op af. Der er mange vigtige beslutninger, der skal tages, og derfor er det essentielt, at man bruger lang tid og tænker sig godt om, inden man kaster sig ud i at skifte taget.

Vigtige valg

Noget af det første man skal finde ud af, er, om det overhovedet er nødvendigt at skifte taget. Nogle gange kan man nøjes med at lave små reparationer eller kun skifte dele af taget. Andre gange er det end ikke nok at skifte selve taget, men man skal derimod havde fat i hele tagkonstruktionen. Det kan være svært for en lægmand at vurdere, hvorvidt det er det ene, det andet eller det tredje, der er tilfældet, men der er alligevel visse ting, man kan kigge efter. Hvis taget er utæt, er det for eksempel ikke svært at regne ud, at taget står over for en større udskiftning, derudover kan man kigge efter tegn på slitage, og udpræget bevoksning af mos er aldrig et godt tegn. Men hvis man er i tvivl om, hvor meget der skal skiftes, er det en god ide at alliere sig med en fagmand.

 

–          Få en snak med Fagmanden Her!

 

Når først beslutning er taget, og man er blevet enig med sig selv og sin familie om, at tages skal skiftes, står man over for en lang række valg. Hvilke materialer skal man bruge til det nye tag? Hvilke farve skal taget være? Hvad må det koste? Og meget meget mere. En god tommelfingerregel er, at når det kommer til den arkitektoniske del af taget – altså selve udseendet, – skal man sørge for, at taget passer til husets stil. Den mere funktionelle del af beslutningerne bør man igen overlade til en fagmand. De professionelle har langt bedre forudsætninger for at vurdere, hvor tungt et tag huset kan bære, give et overslag på prisen osv.

Vælg rigtig i første omgang

Det er en både dyr og omfattende affære at skifte tag, og derfor skal man sørge for at træffe de rigtige valg i første omgang. Der er ingen, der gider at skulle ud i runde to og skifte taget endnu engang. Derfor skal man sørge for at bruge lang tid i den indledende fase, så man sørger for at træffe alle de rigtige beslutninger fra starten. Det handler om alt fra, hvilket firma man ansætter til at varetage projektet og helt ned til små detaljer som farve, form og design.

Hvis du har den mindste tvivl om hvordan du bedst kan klare situationen, så vil det vær en overordentlig god ide at tage fat i fagmanden med det samme – her vil du kunne få besvaret dine spørgsmål og dermed være bedre stillet i forhold til at kunne tage din beslutning ud fra de helt rigtige præmisser.

Denne tekst er sponsoreret af: Basiskapital.dk

8 thoughts on “Gode råd til et nyt tag

 1. sklep online

  Wow, superb blog layout! How lengthy have you been running a blog for?
  you make running a blog look easy. The full look of your website is excellent, as smartly
  as the content! You can see similar here sklep

  Svar
 2. ecommerce

  Good day! Do you know if they make any plugins to assist with
  SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good success. If you know of any please share.

  Cheers! You can read similar article here: Sklep online

  Svar
 3. Backlink Portfolio

  Hello there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine
  Optimization? I’m trying to get my site to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share.
  Cheers! I saw similar blog here: Scrapebox List

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *