Få farve på paletten – uden at blive en farvelade

Vil du gerne, at der skal ske noget nyt derhjemme, og må det gerne være farverigt, kreativt og anderledes? Men vil du helst ikke igennem en større renovering, der kan være både drastisk, dyr og tidskrævende?

En enkelt farve på en væg i stuen kan gøre underværker og ændre hele stuens udtryk. Eller hvad med et kreativt og sirligt mønster på bagvæggen bag sengen? Ingen af delene kræver en kæmpe indsats, investering eller kreativt tække.

Magi på børneværelset

Du kan gøre børneværelset lidt ekstra spændende og magisk ved at male forskellige farver på væggene – leg med maling i striber, tern eller blot hver væg i hver sin farve. Eller hold dig til en enkelt farve på en enkelt væg. Lad dit barn være med til at vælge farver, og lad hans eller hendes fantasi folde sig ud.

Det er på denne måde nemt at skifte udtryk på børneværelset og ændre farverne i takt med, at dit barn bliver ældre. Og så er det en hyggelig måde at tilbringe tid med ungerne på.

Fornyelse af hjemmet

Du kan gøre noget tilsvarende i jeres stue, soveværelse eller kontor. Lad en enkelt væg blive malet i én farve og lad resten af væggene være hvide. Det kan give rummet et helt nyt udtryk, og det er en billig måde at ændre din bolig på. Det er ligeledes en nem måde at få farver ind i jeres hjem, uden at du skal investere i farverige møbler.

Det samme gælder, hvis du leger med mønstret tapet eller tapet i alle mulige farver.

Du bør dog altid tænke over farver og mønstre. Stærke farver og mønstre egner sig bedst til mindre felter eller en enkelt væg, så det ikke vælter rummet. Bløde og nedtonede farver kan derimod fint fungere på alle vægge i ét rum.

Et ekstra touch

Men det er ikke kun på væggene, at du kan lege med maling og tapet. Mindre flader kan også være med. Du kan for eksempel male dine køkkenlåger i en lækker farve, eller tapetsere dine skabe og skuffer indvendigt med mønstret tapet. Gå gerne efter en billig tapet, så du kan ændre og tapetsere på ny, når det passer dig – uden at det går ud over pengepungen.

Tapetsering og maling kan give dit hjem et ekstra touch, uanset om det er store flader, eller om du leger med maling af en lille vintage reol, tapetsering af dine køkkenskuffer eller maling af dine fliser på badeværelset.

5 thoughts on “Få farve på paletten – uden at blive en farvelade

 1. najlepszy sklep

  Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for?
  you made running a blog look easy. The total look of your web site is wonderful, as smartly
  as the content material! You can see similar here e-commerce

  Svar
 2. Link Building

  Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
  very good results. If you know of any please share. Cheers!
  You can read similar text here: GSA List

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *