Elsker billige sommerdæk -hvis de er gode!

Alene det at sætte dækkene på bilen er en nydelse, som får mig til at tænke på at nu kommer den gode tid med sol og varme -som jeg har hungret efter i månedsvis. Nydelsen er dog større, hvis det er billige sommerdæk. Hvorfor betale mere end nødvendigt? Det giver jo ingen mening, vel. Ikke hvis man spørger mig, men jeg er jo heller ikke sådan en, der går rundt og blærer mig med alt mit lir og glitter. Som visse andre synes at sætte en stolthed i. Jeg forstår det ikke! Er det nu blevet fedt at være ødsel? Og ikke fedt at være fornuftig og sparsommelig?

Weekend med svoger og søs

Hvorfor sidder jeg nu og brokker mig, når jeg egentlig bare ville fortælle om glæden ved mine billige dæk? Det skal jeg fortælle; jeg har lige tilbragt en ulidelig lang weekend med min svoger og søster. Og min svoger, der ellers plejer at være nogenlunde lidelig og tålelig, brugte det meste af denne weekend på at drive mig til vanvid. Jeg er sikker på at min søster er ganske enig, det er vel bare ligesom svært at kommunikere, når man er gift med fjolset, eller hvad ved jeg. Jeg havde under alle omstændigheder svært ved at kapere ham og hans fornemme meninger om alt og alting.

Dyrt duer, eller hvad?

Diskussionen startede, da jeg fortalte at jeg netop havde erhvervet mig et sæt nye og aldeles billige sommerdæk, som jeg nu gik og glædede mig til at montere. Og så skal jeg ellers love for at jeg blev sat på plads, til vægs og hvad man nu ellers siger. Jeg fik startet en lavine af fortællinger om hvorfor man aldrig skal gå den billige vej -med noget som helst. Og denne lavine førte kaskader af historier om hvor mange fine og usandsynligt dyre sager, han selv havde stående i hans vanvittigt dyre villa. Som selvfølgelig ligger på strandvejen, hvor ellers?

Nå ja, jeg fandt mine dæk via http://www.fdm.dk/daek/sommerdaek

Mine billige sommerdæk er helt i top

Men ved I hvad? Jeg giver ikke meget for sådan en gang oppustet vrøvleri, for jeg ved nemlig at mine dæk ikke fejler det mindste. Og fordi de var billige, så har jeg haft råd til at købe mig et par virkelig gode og lydisolerende høretelefoner, som jeg vil tage med næste gang min søster tvinger mig med på weekend sammen med hendes kværulant af en mandsling. Endnu en grund til at elske sine billige sommerdæk!