Cafe hygge i københavn

Jeg efterlyser en hyggelig cafe i københavn som servere en god brunch buffet. Jeg vil gerne invitere min dejlige kæreste på en julehygge tur i københavn, og jeg har ladet mig fortælle at man skal booke bord i god tid hvis man skal spise brunch i københavn 🙂

Hvad synes i øvrigt om planen?
Det bliver planlagt til at være den dag de tænder juletræet på rådhuspladsen.
Vi ankommer med toget og snupper jeg kop kaffe / varm kakao på hovedbanen inden vi forsætter.
Herefter smutter vi en tur i retning af strøget hvor vi oser lidt omkring og shopper og hygger
Når klokken bliver omkring 11 vil vi så gerne spise brunch.
Når vi er færdige med brunch så oser vi videre
Omkring aftensmadstid smutter vi i tivoli og finder et hyggeligt tid og spise.
Når vi har spist går vi lidt rundt i tivoli og hygger.
Når klokken så nærmer sig tænding af juletræet, så smutter vi i retning af rådhuspladsen hvor vi igen skal have en kop varm kaffe / kakao til når vi sætter os på en bænk og venter på at de tænder træet!