trense

Tips til at finde den rigtige trense til din hest

Det er vigtigt, at man finder den helt rigtige trense til sin hest, da hesten har trensen på i lange perioder ad gangen under blandt andet træning og stævner. Derfor skal trensen være i den rigtige størrelse til hesten, så den er så behagelig som mulig for hesten at have på. Trense fås i mange forskellige modeller og typer, som bliver designet efter de forskellige discipliner, der findes inden for ridesporten. De fleste trense bliver produceret af læder, men man kan også få trense i kunstlæder eller plastic, alt efter hvad man foretrækker at anvende.

trense

Når du skal finde den perfekte trense til din hest, skal du derfor købe en trense til den disciplin, som du udøver med din hest. Derefter skal du finde den rigtige størrelse trense til din hest. Trense bliver produceret i seks forskellige størrelser – mini-shetland, shetland, pony, cob, full og X-full. De mest anvendte størrelser herhjemme er dog pony, cob og full, da de passer til langt de fleste danske hestes behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse trense din hest skal bruge, er det en god idé at spørge fagfolk til råds, så du er sikker på at få den mest optimale trense til din hest.

Derudover findes der også fire forskellige slags næsebånd, som oftest bruges til den klassiske engelske trense. Disse er Hannoveransk næsebånd, engelsk næsebånd, kombineret næsebånd og krydsnæsebånd. De forskellige typer kan bruges til forskellige ride discipliner og aldre hos hesten, og valget af næsebånd til din trense kommer derfor an på disse to faktorer.

Få et stort udvalg af trense online hos MS Rideudstyr

Hvis du gerne vil have et stort udvalg af trenser i mange forskellige modeller, størrelser og typer, så finder du lige den trense, som du har brug for online hos MS RIdeudstyr. Denne webshop drives af professionelle fagfolk, og de står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte trense til din hest. Du kan derfor med fordel vælge at gå ind på en side som denne, hvis du er på jagt efter et bredt udvalg – og nogle priser, der helt afgjort ligger på et niveau, som er fornuftigt.

Otto Schumacher Sattlerei – trense af særdeles god kvalitet

Hvis du gerne vil have en trense af særdeles god kvalitet med en perfekt pasform, så kan trenser fra mærket, Otto Schumacher, varmt anbefales. Du finder et stort online udvalg af Otto Schumacher trenser og tilbehør til trense hos MS Rideudstyr – og samtidig har du ved at gå herind for at få foretaget dit køb ganske gode muligheder for, at du vil kunne få fundet dig nogle priser, der bestemt må siges at ligge indenfor et prisleje, som er fornuftigt.

2 thoughts on “Tips til at finde den rigtige trense til din hest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *