badning

Svømning er god træning

Svømning kan være en helt fantastisk måde at træne på. Du får arbejdet med stort set hele kroppen, men det er samtidigt på en skånsom måde. Men svømning kan også sagtens tage rigtig mange forskellige former. Det behøver ikke bare at være i en swimmingpool, hvor man svømmer frem og tilbage.

Brug det rigtige badetøj

Hvis du overvejer at kaste dig ud i at gøre svømning til en større del af din ugentlige træning, så er det en god ide lige at overveje om du har det rigtige badetøj til at få fuld gavn af din træning.

For i sådanne situationer er en bikini sjældent det mest optimale. Det kan på en måde virke distraherende for dig, især hvis den ikke passer dig helt perfekt. I stedet for at koncentrere dig om at få svømmet en masse og hurtigt, vil du måske føle at du hele tiden skal rette på din bikini, så den sidder korrekt.

Derfor er det langt bedre at anskaffe sig en badedragt til svømning. Disse er lavet til netop at svømme hurtigt på en distance. Derfor vil de også blive siddende som de skal og hjælpe dig til at glide hurtigt gennem vandet og ikke give unødvendig modstand.

Svømmedragt til brug i havet

Men faktisk findes der også flere typer af badedragter, også kaldet svømmedragter. For hvis du ønsker at flytte din svømning fra en pool over i havet, så får du brug for en anden type svømmedragt. Her er det ofte nødvendigt at den er lidt tykkere og dermed isolere bedre. For ofte er havvandet koldere end det vand man finder i en pool. Derudover kan der være noget vind som vil være koldt for eventuel hud der kommer over overfladen, derfor er en svømmedragt til havbrug en heldragt. En svømmedragt til hav har også del fordel at den kan give en vis opdrift, hvilket er rart når nu man også skal svømme i bølger og med strøm.

 

156 thoughts on “Svømning er god træning

  1. Suivre le téléphone

    urveillez votre téléphone de n’importe où et voyez ce qui se passe sur le téléphone cible. Vous serez en mesure de surveiller et de stocker des journaux d’appels, des messages, des activités sociales, des images, des vidéos, WhatsApp et plus. Surveillance en temps réel des téléphones, aucune connaissance technique n’est requise, aucune racine n’est requise.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *