Sådan skaffer du penge uden at røve en bank

Der findes mange måder at skaffe penge på. Vi vil her beskrive nogle af de metoder du kan benytte, så du også kan få flere penge. Vi vil naturligvis ikke anbefale at røve en bank eller lignende. Det kan nok være hurtige penge, men smart er det bestemt ikke

En metode til hurtige penge er ved at tage et lån. Du kan dermed have pengene allerede i morgen og behøver ikke at vente mange måneder på at du får pengene sparet op. At låne penge kræver dog disciplin fremadrettet, da lånet jo skal betales tilbage.

En knap så hurtig, men mere langsigtet metode til flere penge er via din egen hjemmeside. Du har måske ikke en hjemmeside nu, men det kan du hurtigt få. Du kan eksempelvis oprette en personlig hjemmeside hos 123hjemmeside, eller oprette et webhotel og bygge din egen hjemmeside. Du bliver naturligvis ikke rig af at have din egen hjemmeside, men ved hjælp af annoncer, så kan du snildt opbygge en rigtig god løbende indtægt. Jo mere du gør ved hjemmesiden, jo flere besøgende kan du skaffe, og jo mere indtjening kan du skabe.

Få dig et ekstra arbejde, eller arbejd flere timer i dit nuværende arbejde. Dette er naturligvis ikke et råd for alle. Har du allerede et fuldtidsarbejde, så har du måske for travlt til ekstra arbejde. Men har du et stort behov for penge ret hurtigt, så er det bestemt muligt at have mere end et arbejde. Du kan snildt have et weekend arbejde eller arbejde enkelte aftener, ved siden af dit almindelige arbejde.

Du kan også blive deltidsselvstændig ved siden af dit nuværende fuldtidsarbejde. Går du direkte til fuldtids iværksætter, så er det yderst sandsynligt at du går ned i løn frem for op i løn. Men hvis du beholder dit nuværende fuldtidsarbejde, så kan du fint starte dit eget firma på deltid. I takt med at du tjener mere og mere i dit eget firma, så kan du overveje at droppe dit almindelige arbejde, og gå all-in med iværksætteriet.

Et yderligere råd til flere penge er at rydde op. Oprydningen giver naturligvis ikke flere penge i sig selv, men ved en oprydning vil du hurtigt finde nyttige ting, som du ikke selv har behov længere. Hvis tingene er i god stand, så er det bare med at få dem solgt hurtigst muligt. Der er ingen grund til at ting står uden at blive brugt, og det kan være med til at fylde dine lommer. Laver du en kæmpe oprydning, så kan du overveje at afholde et loppemarked. Rydder du op løbende, så sæt tingene til salg på nettet og i avisen.

Sidste råd til flere penge er lidt mere risikofyldt. Rådet omhandler gambling, men beror ikke udelukkende på tilfældigheder. De fleste casinoer og sportsbetting firmaer tilbyder bonusser til nye kunder. For at få bonussen, så skal du spille for rigtige penge, og det er det der gør rådet risikofyldt. Men tilmelder du dig mange steder, og kun spiller for det beløb der er krævet ift. bonussen, så vil du i den lange ende tjene penge. Men husk at stoppe i tide. Spiller du for flere penge end hvad der er krævet for at få din bonus, så kan nemt ende med at spille dine penge væk.

512 thoughts on “Sådan skaffer du penge uden at røve en bank

 1. Torben

  Gode råd.

  Hvis det rigtig går galt, kan et forbrugslån også være en sidste mulighed. Man skal blot være opmærksom på hvad man skriver under på. Så længe man betaler til tiden, bliver der ikke lagt gebyrer på.

  Det er dog kun en mulighed, hvis det er uforudset. Man skal aldrig finansiere et budgetunderskud med forbrugsgæld. Det bliver aldrig godt!

  Til sidst vil jeg tilføje, at man bør researche markedet.

  Svar
 2. 20bet

  Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *