penge

Om at spare penge med en valutaomregner

Når vi gætter os frem til, hvad 20 amerikanske dollars er i danske kroner og hver gang skyder forkert med en femmer, kan alle de femmere over årene samle sig til at blive en lille formue.

Tjek altid med en valutaomregner

Brug eksempelvis valutaomregneren på denne side, når du skal udregne med forskellige valutaer. Den giver det mest præcise svar og man har garanti for, at den er opdateret på kurserne inden for valuta verdenen. Det er nemt at stå i et supermarked i Frankrig og stole lidt for meget på sin egen hovedregning, men faktum er, at den som regel slår fejl, så derfor kan det betale sig at hive valutaomregneren frem for det mest præcise resultat.

Spar penge med en valutaomregner

Hver gang vi gætter forkert, ”mister” vi penge.  Når vi gisner os frem til hvad tredive amerikanske dollars er i danske kroner og vi ender med at regne os frem til, at det nok er cirka 180 kroner, mister vi 24 kroner. Grunden til dette er, at det rigtige svar faktisk er 204 kroner, så vi skal betale 24 kroner mere, end hvad vi troede. Hvis vi gentager dette stunt ti-tyve-tredive gange i løbet af en ferie, kan det give ret store udslag i forhold til fejlberegninger.
Det betyder altså, at hvis man bruger en valutaomregner, kommer man ikke til at bruge flere penge, end hvad der egentlig var meningen. Og hvis man har et stramt budget, er der ingen risiko for at vælte det på grund af nogle dumme hovedregningsfejl.

Grimme overraskelser på bankkontoen

Det er aldrig sjovt at logge ind på sin netbank til grimme overraskelser. Men sådan nogle vil man desværre blive mødt af, hvis man laver mange regnefejl på en ferie og ikke har styr på sine valutaer. Der findes ikke mange ting, der kan stresse mere end økonomiske problemer. Selvom penge ikke er alt, lægger det ofte grundlaget for ens hverdag og ens færden. Hvis man er i en situation, hvor det kniber med pengene, eller man måske endda er gået lidt i minus, kan det være svært at slappe af og eksempelvis handle i supermarkedet med god samvittighed. Selvom man ved, at man jo skal have mad for at overleve, kan man godt gå rundt i Netto med en følelse af, at man ikke burde bruge de her penge.

At være i gæld

Dét, som nogen gør, når de er i økonomiske problemer er at låne penge. Enten af familie, venner eller bekendte eller af en låneudbyder. Med en låneudbyder kan der både menes af ens bank eller gennem internettet. Den sidstnævnte skal man være forsigtig med, fordi renterne er så høje, at man ofte ender med at betale meget mere i sidste ende.

One thought on “Om at spare penge med en valutaomregner

  1. 20bet

    Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *