Når du har en måned der bare er rigtig øv for kontoen

Nogen måneder trækker bare mere tænder end andre, men behøves de egentlig det ?

De fleste har prøvet måneder hvor kontoen er ved at få en nedsmeltning. Det kan være der er kommet flere regninger end du regnede med. Det kan være fryseren blev til en ovn, det kan også være vinduet lige pludselig blev et klimaanlæg til den kolde side. Det kan også være der pludselig skal nye sommerdæk på bilen. Uanset hvad grunden er til at du pludselig har ekstra regninger, så ændrer det ikke på at måneden bliver ekstra træls. Alt det sjove du gerne ville have købt den måned må vente. Så ikke noget frækt lingeri, nyt legetøj til ungerne eller måske endda en ny par vibrator. Alt går lidt på hold og må vente til næste måned eller måske næste igen.

Hvad kan man gøre når der er brug for økonomisk luft!

At skulle skubbe ting man ønsker sig eller være ude af stand til at købe de fornødne ting er aldrig sjov. Dermed kan det være nødvendigt at tage et lån eller måske trække over. Et lån kræver dyre gebyrer og overtræk er ikke for alle. Så hvad skal man gøre. Det du kan kan bruge som alternativ er en smart afbetalingskonto der er lavet til online handel. Her kan du med kontoen købe i alle danske webshops og samle dine køb til en enkelt afbetaling. Det er både billigere og nemmere. Det smarte er at den ikke koster med mindre du bruger den. Dermed kan den ligger i baghånden som en backup.

Du kan bruge en konto fra feks Viabill i stort set alle shops på nettet. Det er nemt at bruge den og gør at du ikke skal ændre så meget. Køber du med den trækkes beløbet ikke direkte på din konto. Det bliver lagt på afbetalingskontoen, hvor du kan dele det op i små bidder. Dermed får du mere luft i de hårde måneder. 

127 thoughts on “Når du har en måned der bare er rigtig øv for kontoen

 1. 20bet

  Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

  Svar
 2. Śledź telefon

  Najlepsza aplikacja do kontroli rodzicielskiej, aby chronić swoje dzieci – potajemnie tajny monitor GPS, SMS-y, połączenia, WhatsApp, Facebook, lokalizacja. Możesz zdalnie monitorować aktywność telefonu komórkowego po pobraniu i zainstalowaniu apk na telefonie docelowym. https://www.mycellspy.com/pl/

  Svar
 3. Szpiegowskie Telefonu

  Jeśli zastanawiasz się, jak dowiedzieć się, czy twój mąż zdradza cię na WhatsApp, być może będę w stanie pomóc. Kiedy pytasz swojego partnera, czy może sprawdzić swój telefon, zwykle odpowiedź brzmi „nie”.

  Svar
 4. najlepszy sklep

  Wow, incredible blog format! How lengthy have you been running a
  blog for? you made running a blog glance easy. The overall look of your web site is fantastic,
  as well as the content! You can see similar here sklep

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *