Modetrends i 2018

Vi nærmer os med hastige skridt det kommende år, og med dette kommer naturligvis også nye fashion trends til spring 2018. Her kommer der til at være fokus på lidt nogle nye ting i forhold til 2017, og det hele bliver generelt lidt mere farverigt og spændende – især hos kvinderne. Der vil komme et lidt mere internationalt udseende, dog vil der stadig være masser af inspiration fra det skandinaviske.

Smykker med internationalt udseende

Det seneste par år har kvindernes smykker været utroligt simple og ganske fine i udtrykket. Fokus har været på, at metallet skulle være det afgørende, således at det oftest var en guldkæde med guldvedhæng, som var simpelt og smukt. I år, derimod, bliver det mere internationale udtryk mere tydeligt, og det vil du især kunne se med farvede ædelstene og lignende. Urene vil også gå over til at blive mindre ”rene”, som eksempelvis Daniel Wellington var, og vil ligeledes blive kraftigere i et internationalt udtryk. Du kan blandt andet besøge aveny.dk for et kig på det mest moderne smykker lige nu.

Blomsterprint

En større del af kollektionerne til spring 2018 vil være med en eller anden form for print. Især blomsterprintet vil blive dominerende, men det bliver på en måde, som kan udnyttes på utroligt mange måder. Typisk vil du se en top, kjole eller bluse med print af blomster i én farve, som samtidig kan udnyttes med de andre trends. For det bliver en smule mere modigt og internationalt, og moden rykker sig som sagt også en smule væk fra det skandinaviske og stramme men hyggelige udtryk. Besøg hjemmesiden her for at se forårets nye udgivelser.

Prikker overalt

Ligeledes bliver prikker også meget trendy til foråret. Du vil muligvis opleve, at prikkerne ikke er dominerende, men nærmere med til at gøre de mørkere farver lidt mere festlige. Derfor vil prikkerne også komme som små, men fine tilføjelser til eksempelvis en sort nederdel eller måske en mørkere kjole. Prikkerne vil desuden ofte være i guld eller sølv for at give udtrykket lidt ekstra.

Dyreprint

Dyreprint vil ligeledes blive en af de trends, som gør sig gældende i 2018. Det stemmer også overens med den internationale trend, som gør sig meget gældende til foråret. Dyreprintet bliver ligeledes ikke kun den klassiske leopard, men nærmere i mange forskellige afskygninger, som kan tilpasses mange forskellige stile. Dyreprintet kan komme både på strømper, nederdele, halstørklæder og så videre.

Glimmer og pailletter

Som sagt bliver trenden mere modig til foråret, hvilket også kommer til udtryk i glimmer og pailletter. Uanset om dette bliver på toppe, på strømperne, på nederdelen eller noget helt fjerde, så skal du ikke lade dig afskrække over det meget pigede. Det er et modsvar på årene, hvor den kvindelige mode har mistet lidt af det feminine, samtidig med at der er kommet endnu mere fokus på kvindernes styrker i samfundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *