Levering af frugt erhverv – ordning med frugt og grønt

Hvis du gerne vil have en sund og energifyldt dag på jobbet, er det vigtigt, at du starter dagen med en god og varieret morgenmad. Det samme gælder for din frokost – hvis du gerne vil undgå kedsomhedsfølelsen under middagen, er det vigtigt, at du pakker forskellige ting i din madpakke. I denne artikel får du 8 grunde til, hvorfor det er en god idé at lave en varieret madpakke.

1) Du får alle de næringsstoffer, du har brug for

Hvis du pakker en varieret madpakke med forskellige slags frugter, grøntsager, kød og mejeriprodukter, sikrer du, at du får alle de næringsstoffer, du har brug for. Dette er især vigtigt, hvis du gerne vil tabe dig eller holde din vægt stabil – en varieret madpakke sikrer, at du ikke går i stå med din vægtreduktion.

2) Du undgår kedsomhed

En af de største ulemper ved at spise samme mad hver dag er, at det kan blive meget kedeligt. Hvis du pakker en varieret madpakke, sikrer du, at du ikke keder dig under frokostpausen.

3) Du sparer penge

Hvis du pakker en varieret madpakke, kan du ofte nyde godt af brugte rester fra aftensmaden – og på den måde sparer du både tid og penge.

4) Du bliver mere sund

Hvis du gerne vil holde dig sund og rask, er det en god idé at lave en madpakke med forskellige slags frugter og grøntsager. På den måde får du masser af fibre og vitaminer, og du undgår unødvendige kalorier fra sødt eller fedt.

5) Du kan undgå madspild

Ofte ender der mad i skraldespanden, fordi vi ikke orker at spise det samme hver dag. Hvis du pakker en varieret madpakke, er der større sandsynlighed for, at du får spist al den mad, du har med – og på den måde reducerer du dit madspild.

6) Du kan nyde en sund snack

En varieret madpakke giver dig også mulighed for at nyde en sund snack midt på dagen. På den måde undgår du at falde i et sukkercrash, og du kan holde dig frisk og energisk hele dagen. Det gælder især hvis du spiser frugt, som er god næring med sundt frugtsukker. Spørg efter en frugtordning fra FirmaFrugt.dk. Få frugtkasser med frugt og grønt leveret på arbejdspladsen af FirmaFrugt.

7) Du kan tilpasse din madpakke efter dine behov

Hvis du har specifikke kostbehov, kan en varieret madpakke være ideel for dig. På den måde kan du få den mad, du har brug for uden at skulle spise de samme ting hver dag.

8) Du undgår at løbe tør for energi

En varieret madpakke sikrer, at du får alle de næringsstoffer, du behøver for at holde dig frisk og energisk hele dagen. På den måde undgår du at løbe tør for energi midt på dagen. Det gælder især om at have nogle snacks med kulhydrater, så du kan få lidt hurtig energi.

Vi håber, at du har fået inspiration til din madpakke og fundet ud af, hvorfor den er så vigtigt frem for at købe en usund hapsdog på tanken. Firmafrugt og frugt til virksomheder med frugt og grønt er et stort plus, for både virksomhed og medarbejdere.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *