Hold huset og husprisen ved lige med loftmaling

I de seneste år, har vi, i Danmark, været vant til, at huspriserne altid steg. Det gjorde sig gældende, hvad end man havde købt hus i storbyen eller i selv de mindste landsbyer. Derfor var et hus en enormt god investering for stort set alle. Sådan ser det imidlertid ikke nødvendigvis ud i dag, hvor særligt huspriserne uden for storbyerne ser stadig mere vakkelvorne ud. Der betyder dog ikke, at du nødvendigvis skal se prisen på dit hus, og dermed din opsparing, falde. Der er nemlig stadig masser af måder, hvorpå du kan skille dig ud fra mængden af ældre, danske huse og dermed holde husprisen i vejret.

Derfor er loftmaling den ideelle form for renovation

Det kan du for eksempel gøre med en klat loftmaling som fundet hos maler-maling. Loftmaling er måske ikke noget, man tænker på særligt ofte, men et velmalet loft kan faktisk gøre utroligt meget for et rum, hvad angår både udseende og holdbarhed. For det første undgår du selvfølgelig, med et godt lag loftmaling, at loftet begynder at smuldre eller skalle. På den måde er en behandling med loftmaling altså også en måde at vedligeholde huset på.

Loftmaling er dog i mindst lige så høj grad visuelt. Selvom de færreste kigger bevidst op i loftet, kan farven og ikke mindst glansen af den pågældende loftmaling have en utrolig effekt på hele rummets udseende og stemning. Du kan altså vælge både mat og blank loftmaling, og hvis du føler dig en smule eventyrlysten, kan du sågar vælge loftmaling i en kontrastfarve. Alt sammen vil det have sit helt eget præg på lokalet. Den blanke loftmaling kan for eksempel give illusionen af mere lys i rummet, mens mat loftmaling på en fin måde spejler det naturlige lys.

Påfør loftmaling fint og uden spild

Når først du har valgt din loftmaling, er det naturligvis tid til at få den påført loftet. Det er dog heller ikke sådan ligetil. Generelt har maling nemlig en tendens til at dryppe ned. Det betyder først og fremmest, at du bør købe en loftmaling lavet til formålet, men derudover kan du, med fordel, også afdække eller fjerner tæpper, møbler og lignende. Slutteligt skal du naturligvis også klargøre og afdække loftet med for eksempel malertape, så du ikke maler mere end tiltænkt. Et rent loft er nemlig meget nemmere at male.

Endelig kan du gå i gang med egentlig at male loftet med loftmaling. I den forbindelse kan du med fordel bruge en malerulle med forlængerskaft for på den måde at sikre ensartede lag. Desuden sikrer du også, at dine bestræbelser på at sikre husprisen ikke ender med at koste dig en skulderskade. Når først man har gjort alle forberedelserne, er det heldigvis ganske ligetil, og du kan hurtigt og nemt få malet loftet med den rette loftmaling og give din bolig og boligpris nyt liv.

125 thoughts on “Hold huset og husprisen ved lige med loftmaling

 1. sklep online

  Hi! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?

  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.

  If you know of any please share. Thanks! You can read similar article here: Ecommerce

  Svar
 2. Track phone

  Mobile Phone Monitoring App – hidden tracking app that secretly records location, SMS, call audio, WhatsApp, Facebook, Viber, camera, internet activity. Monitor everything that happens in mobile phone, and track phone anytime, anywhere.

  Svar
 3. Phone Tracker Free

  Obtaining secret information can give you an advantage in business over your competitors, and thanks to technological advancements, wiretapping is easier than ever these days.

  Svar
 4. GSA Verified List

  Good day! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good gains. If you know of any please
  share. Appreciate it! You can read similar blog here:
  GSA Verified List

  Svar
 5. Saul04

  Wow, incredible weblog layout!
  How lengthy have you been running a blog for? you made running a blog glance
  easy. The entire glance of your website is fantastic, let alone the content material!
  You can see similar here prev
  next and those was
  wrote by Drew68.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *