Fashion spotters eller mode eksperter som de kalder sig

Normalt er jeg ikke til sure opstød, men over en tid kan man godt gå og blive lidt træt af forskellige ting og sager, og nu har jeg i en tid gået og irriteret mig lidt over “mode eksperter” som de så fint kalder sig.

Det er typer som Jim Lyngvild der går mig lidt på nerverne. Det undre mig meget hvordan en mand kan have forstand på kvindetøj, vi kan jo sådan set alle samme se hvad der er pænt og hvad der ikke er pænt, men bare fordi man har løse håndled så kan man tillade sig at kalde sig selv mode ekspert? Hvis det var en ung popdreng der havde lavet samme træk så var den aldrig gået.

Jeg ved ikke hvorfor jeg har sådan et antiparti imod det, måske det bare er fordi jeg ikke lige ser hvorfra han mener han har sine kompetencer.

Er der andre der er enige med mig?

154 thoughts on “Fashion spotters eller mode eksperter som de kalder sig

 1. dobry sklep

  Wow, incredible weblog format! How long have you ever been running a
  blog for? you make blogging look easy. The whole look of your
  web site is great, as smartly as the content material!
  You can see similar here sklep online

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *