En ny trend skyller ind over Danmark fra USA

Hjemkommet fra USA efter besøg hos venner og bekendte og efterfølgende besøg hos danske venner og bekendte må det konstateres at trenden om at samle på gode antikvariske bøger er som i USA, nu også er skyllet ind over Dannevang. Der er to senarier, enten ligger der blot nogle få smukke henslængte antikvariske bøger om interessante emner, som interesserer lejligheden eller husets beboer. Hvis bøgerne ligger på en gammel dragkiste i grovkøkkenet, kan det være gamle kogebøger bare til eksempel. Men mange har allerede oprettet en reelt bibliotek. Har set et enkelt bibliotek bygget op i Mogens Koch reolsektioner med skabe af mørk mahogni. Men det behøver selvfølgelig ikke være i den dyre ende som et Mogens Koch inventar, måske er indholdet vigtigere også er nogle ABC reoler eller tilsvarende helt anvendelige. Men det kommer helt an på hjemmets stil. 

Men denne trend handler om kultur med stort K. Det fremgår tydeligt af indholdet af de bøger som reolerne indeholder. De afspejler ejerens interesser: Her og der kan der være en møntsamler bog, danske sølvmærker bog, Lademanns naturfører. Men mange bogsamlere har helt specifikke interesser, samler alene på f.eks. første udgaver, andre kun på første udgave med personlig dedikation af forfatteren, andre igen på bøger af bestemte bogbindermestre, der har en helt anden smuk indbinding en nutidens industriindbindinger. Andre igen på bøger der er isat ex-libris af kendte personer. 

Det er naturligvis et større arbejde at få anskaffet disse skønne klenodier til sit bibliotek. Med ildhu kan man søge i sit nærområde og ved besøg i andre byer, men det rækker ikke for de fleste inkarnerede bogsamlere. Nogle søger på internettet på brugte bøger til salg. Der går dog rygter om, at et af de bedste om ikke det bedste søgeste sted er www.bogbasen.dk, der er Danmarks første og største internet antikvariat. 

2.631 thoughts on “En ny trend skyller ind over Danmark fra USA

 1. Brandonpaf

  buy cytotec pills [url=http://cytotec.icu/#]buy cytotec over the counter[/url] buy cytotec online

  Svar
 2. Robertcib

  zithromax online pharmacy canada [url=http://azithromycin.store/#]cheapest azithromycin[/url] zithromax buy

  Svar
 3. JavierLom

  canadian drugs pharmacy certified canadian international pharmacy or canadian pharmacy no scripts
  https://buscador.recolecta.fecyt.es/dnet-web-generic/redirect.action?docId=d3241445-e9af-41f8-ba10-01dd6d74856c_UmVwb3NpdG9yeVNlcnZpY2VSZXNvdXJjZXMvUmVwb3NpdG9yeVNlcnZpY2VSZXNvdXJjZVR5cGU=::oai:www.ucm.es:20035&url=http://canadianpharm.store canadian mail order pharmacy
  canadian pharmacy checker canadian drug stores and my canadian pharmacy reviews is canadian pharmacy legit

  Svar