Det er rigtigt god idé med et malerfirma

Gode grunde til at vælge en rigtig maler

Der er mange gode grunde til at vælge en fagmand, når man skal have malet, og på samme tid flere gode grunde til netop ikke selv at male. Her i artiklen ser vi nærmere på disse grunde, som modsiges af det faktum at rigtig mange mennesker vælger selv at male. Hvorfor gør de det, og hvorfor begår de sandsynligvis en fejl? Læs med her.

Alle kan male

Det er en fordom, at alle kan male. Det er rigtigt at alle kan føre en våd pensel op og ned af en væg, men at male rigtigt, det er ikke alle forundt. Det kræver en viden, et håndelag og en erfaring. På samme måde som at alle kan slå et søm i eller, skrue en skrue i et hul, så er de fleste menneskers evner begrænset til netop det. Og de kan ikke bygge noget videre uden at lave fejl, bruge utroligt meget tid, og alligevel ende op med et skuffende resultat. Det er sandt, at hvis man er ung og skal male sin første lejlighed, så er man sikkert ligeglad med malingens kvalitet, og så kan man lige så godt gøre det selv og spare de penge, penge man har få af. Men hvis man er blevet lidt ældre, så har man nok også fået et arbejde, som gør at man ikke rystes af pinden fordi man får en fagmand til at gøre et smukt stykke arbejde.

En fagmand tager ansvar

Når du får en fagmand ud, så tager han eller hun ansvar for sit arbejde, og det produkt der bliver leveret. Det betyder, at du kan være sikker på at være tilfreds, når projektet er slut, og det uden at have noget i klemme. Hvis du maler selv med din partner, så risikerer I at blive uvenner, fordi I ikke har de samme forventninger til hvordan man maler. Hvor grundigt skal det gøres, hvordan helt præcist, hvor mange lag? Der er mange ting man ikke overvejer før man står med penslen i spanden, og så er det for sent. Den ene vil føle at den anden er alt for detaljeorienteret, og omvendt vil denne se på den første som en der sjusker. Der er altså risiko for at blive uvenner når man starter et gør-det-selv projekt med begge partnere i forholdet som aktører. 

Tid er uvurderligt

Det kan heller ikke understreges nok, at den tid man bruger på at male middelmådigt, den er taget fra andre måder at bruge tiden på. Det betyder at man har en weekend eller to mindre til at slappe af, til at tage på kroophold, til at tage på ferie, til at spille brætspil eller hvad man nu end elsker at bruge tiden på. Læg til det, at maleren er hurtigere end dig, og det peger altsammen i retningen af, at det er fornuftigt at gå mod mange menneskers intuition, der siger at man selv skal male. Vælg i stedet en fagmand og få det resultat du rigtig drømmer om!

103 thoughts on “Det er rigtigt god idé med et malerfirma

 1. 20bet

  Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

  Svar
 2. najlepszy sklep

  Hello! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.

  If you know of any please share. Thanks! You can read similar
  art here: Sklep online

  Svar
 3. Suivre Téléphone

  Lorsque vous prenez des photos avec un téléphone mobile ou une tablette, vous devez activer la fonction de service de positionnement GPS de l’appareil, sinon le téléphone mobile ne peut pas être positionné.

  Svar
 4. Link Building

  Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Cheers! I saw similar text here:
  GSA Verified List

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *