Derfor skal du registrere varemærket for din virksomhed

Når man er ejer af en virksomhed i Danmark, kan det være en utroligt god idé at få sit varemærke registreret. Det er især en god idé hvis du kan fornemme, at det går godt for virksomheden, og at du har en klar og unik vision omkring dit brand.

For at være helt sikker på, at ingen andre i Danmark kan stjæle eller kopiere de originale slogans, vendinger, logoer samt virksomhedens navn, skal du med det samme have varemærkeregistrering. På den måde beskytter du din virksomhed på det store marked.

Du behøves ikke at gøre noget selv!

Det kan være en længere proces selv at stå for varemærkeregistrering. Der skal både laves ansøgninger samt kommunikeres med myndigheder – det er altså ikke noget, der lige ordnes med et knips. Registrering af varemærke kan nemt ordnes gennem et professionelt advokatfirma, der har fuldt overblik over netop dette område. Udover at de står for at det praktiske, kan de også guide dig og dine kollegaer i, hvilke slogans, logoer eller andet, der giver mening at varemærkeregistrere.

Du får en gratis forundersøgelse, hvis du beslutter dig for at varemærkeregistrere gennem et dygtigt advokatfirma, og dernæst står de altså for alt fra start til slut. Du kan altså læne sig tilbage og vide, at ingen i Danmark kan kopiere jeres ideer og jeres branding. Det bliver helt jeres egen, og allerede der er man sikker på, at være unik indenfor sit felt. Det er altid en god salgsteknik, og det styrker din forretning på markedet!

Mange fordele ved varemærkeregistrering

Når du officielt er ejer at dit eget varmemærke, er det også en fordel hvis man ønsker at sælge. Hvis du har en fantastisk idé i din virksomhed, som andre ønsker at købe, kan du altså mod betaling lade andre bruge varemærket til deres markedsføring.

Derudover kan du også anmelde andre virksomheder for ulovligt brug eller anden form for krænkelse af dit varemærke, og det er en stor tryghed at vide, at man har den rettighed som forretning.

Hvis du har en virksomhed som er populær udenfor landets grænser, eller som du forventer bliver det indenfor nærmeste fremtid, kan du også købe varemærkeregistrering der dækker for blandt andet EU, Norge eller USA. Du kan altså være sikker på at ingen virksomheder i for eksempel USA kan bruge samme varmemærke som dig! Husk, et varemærke kan både være en lyd, som for eksempel en jingle, eller et bestemt billede. Der er altså mange ting man kan få varemærkeregistreret, hvis man ønsker det.

Gør din virksomhed unik

En varemærkeregistrering skal fornys hvert 10. år, og dette kan du nemt og problemfrit få gjort gennem en advokat. Det skal altså ikke være en tung opgave for dig, det kan nemlig hurtigt fikses af professionelle og dygtige mennesker. Hvis du bestiller en gratis forundersøgelse, kan du også få undersøgt, om dit varemærke i forvejen minder om andre på markedet, så du kan blive hundrede procent sikker på, at brandet er helt jeres eget.

Få rettighederne til din virksomheds varemærker nu, og få en stærkere virksomhed med et helt særligt brand på markedet!

102 thoughts on “Derfor skal du registrere varemærket for din virksomhed

  1. Rastrear teléfono

    Instalación simple y descarga gratuita, no se requieren conocimientos técnicos y no se requiere raíz.Grabacion de llamadas, Grabacion de entorno, Ubicaciones GPS, Mensajes Whatsapp y Facebook, Mensajes SMS y muchas características mas.

    Svar
  2. Rastrear Teléfono Celular

    Algunos programas detectarán la información de grabación de la pantalla y no podrán tomar una captura de pantalla del teléfono móvil. En este caso, el monitoreo remoto se puede usar para ver el contenido de la pantalla de otro teléfono móvil.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *