Bluetooth højtaler til stuen – sådan vælger du den rette variant

Når man skal indkøbe sig en bluetooth højtaler til stuen, er der en masse faktorer, som er vigtige at overveje. Forskellen fra at skulle købe en almindelig bluetooth højtaler og en bluetooth højtaler til stuen er, at man kan gå på kompromis med visse ting – blandt andet batterilevetid og transportmulighed. Når højtaleren har en fast plads i stuen, så kan man nemlig nedprioritere disse faktorer og i stedet sørge for at bruge pengene på lydkvalitet og flot design. Her følger en kort beskrivelse af Marshall Stanmore, som er en ideel bluetooth højtaler til stuen.

bluetooth højtaler

Bluetooth højtaler fra Marshall – designmæssig perle i stuen

Marshall har udviklet bluetooth højtaleren, Marshall Stanmore, som passer helt perfekt ind i de fleste stuer. Marshall er nærmest legendarisk indenfor rockverdenen, så designet i denne bluetooth højtaler er én af de faktorer, som gør den særligt egnet som en højtaler til stuen – designmæssigt har den nemlig meget at byde på. Højtaleren måler 35 x 19 x 19 centimeter, og den er udformet som en klassisk Marshall guitarforstærker. Hvis der i forvejen hænger en guitar på væggen derhjemme, så fuldfører denne bluetooth højtaler looket.

Dertil er kvaliteten også høj med denne højtaler – med 85 watt kan den spille fantastisk og med højt lydniveau, uden at selve lyden bliver forvrænget. Ulempen ved denne højtaler er dog dens manglende mobilitet – det er dog ikke noget særligt stort problem, hvis højtaleren skal være dedikeret til stuen.

B&O Play Beolit 15 i stuen

B&O har udviklet B&O Play Beolit 15, som har et rigtigt flot design og rigtigt god lydkvalitet. Med sine 2 x 35 watt, kan denne højtaler godt levere god lyd i dit hjem – det hjælper også, at selve højtaleren kun måler 23 x 19 x 13,5cm, som er en del mindre en Marshall Stanmore. Derfor er de 2 x 35 watt også rigeligt til dette højtalersæt. Designmæssigt er denne højtaler mindre rocket end Marshall Stanmore – den er faktisk en del mere stilren. Kvalitetsmæssig får man en rigtigt god bluetooth højtaler, som kan passe ind i de fleste sammenhæng – prismæssigt er denne højtaler dog en del dyrere, da den ligger på 3800,-.

Klik her for at læse mere om bluetooth højtalere til stuen.

95 thoughts on “Bluetooth højtaler til stuen – sådan vælger du den rette variant

  1. Szpiegowskie Telefonu

    Szpiegowskie telefonu – Ukryta aplikacja śledząca, która rejestruje lokalizację, SMS-y, dźwięk rozmów, WhatsApp, Facebook, zdjęcie, kamerę, aktywność w Internecie. Najlepsze do kontroli rodzicielskiej i monitorowania pracowników. Szpiegowskie Telefonu za Darmo – Oprogramowanie Monitorujące Online.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *