Bliv inspireret med Hus & Have

House & Garden er et månedsmagasin, der er spækket med smukke billeder af hjem, haver, mad og mode. Indholdet er inspirerende og opfordrer folk til at skabe et komfortabelt og stilfuldt hjem. Layouterne er stilfulde, og skriften er engagerende. House & Garden er det perfekte magasin for folk, der elsker boligindretning, havearbejde og mode. Jeg har 2 af slagsen, og de fungerer fantastisk. Jeg kan godt lide, hvordan de er en blød klar plastik, så de ikke viser snavset så slemt. De er ret robuste, men når det er varmt ude, eller hvis du ved et uheld træder på det, springer sugekopperne af. Du kan også flytte dem rundt og flytte dem nemt. Sugekopperne er stærke og holder godt at bruge, og selv børn roder med dem. Jeg kan meget bedre lide disse end de hårde klare plastik, der er dyrere.

Hvor længe holder en hulmursisolering? – Det kan holde op til 40 år!

Hulmursisolering er en fantastisk måde at holde dit hjem varmt om vinteren og køligt om sommeren. Det kan holde i mange år, hvis det er installeret korrekt. Du kan få gratis hulmursisolering ved at kræve, at din Home Improvement Fund ignoreres. Dette er en betaling fra energiselskaber, der bruges til at dække udgifter til energibesparende tiltag i din bolig. Monter ikke isolering i et gammelt eller beskadiget hulrum Du må ikke installere isolering i et hulrum, der er blevet beskadiget eller svækket af korrosion eller råd. Dette forårsager huller i hulrummet og kan føre til kondens, skimmelsvamp og fugt. Du bør også undgå at bruge isolering, hvis afstanden mellem de to sider af væggen er mindre end 100 mm, fordi det kan være svært for luft at cirkulere og fugt at slippe ud.

Hulrumsvægsisoleringspapirulds pris nedsat med 50 %

Hulmursisolering papiruld pris er en stor værdi for pengene. Det er en meget effektiv måde at holde dit hjem varmt om vinteren og køligt om sommeren. Det hjælper også med at reducere støj udefra. Hulmursisolering er lavet af 100 % genbrugspapir, som er limet til væggen. Det er en del billigere end andre typer isolering, og det er nemt at installere. Det kan bruges i nybyggeri eller eksisterende boliger, så det er et glimrende valg for renovatører. Foliebelagt isoleringspapiruld pris er en stor værdi for pengene. Det er med til at reducere regningen på dine energiregninger og isolerer desuden dit hjem godt mod varmetab om vinteren og varmetilvækst om sommeren. Det hjælper også med at skære ned på støjen og beskytte dit hjem mod skadedyr.

Link til artiklen

klik her

49 thoughts on “Bliv inspireret med Hus & Have

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *