Apple spiller med musklerne med deres seneste telefoner

Apples velkendte telefoner har præget mobilmarkedet i gennem de sidste mange år, men de nyeste modeller har taget skridte videre.

Man kan næsten ikke forestille sig en verden, hvor det lille lysende æble ikke kan ses alle vegne. Det pryder bagsiden af vores computere, og vi går med det i hånden graveret ind i bagsiden af vores telefoner. Alle børn, store som små, og alle voksne kender til disse telefoner. Apple iPhone er blevet en fast del af rigtig mange menneskers liv. Iphone er blevet et fuldstændig mundret ord for store dele af verdens befolkning.

Apple har ændret den måde, hvorpå vi interagerer med mange af vores elektroniske apparater. Især deres telefoner har taget verden med verden med storm. Fra da den første Iphone udkom i 2008 til de nye modeller vi ser i dag, er der sket kvantespring inden for udviklingen af telefoner. Hvem kan ikke huske, de tykke og til tider klodsede Iphones, der prægede markedet i slutningen af 00erne. De telefoner, som Apple producerer i dag, er i en helt anden liga, end de søde 00’er telefoner.

De tre musketerer

Lad os tage et kig på de tre seneste i rækken af Apple Iphone. Her er tale om tre meget forskellige telefoner, med hver deres helt egne personligheder og egenskaber. Vi starter med Iphone 7, som havde rigtig stor succes især til at starte med. Den lignede meget sin forgænger, men som noget helt nyt var jackstikket til headsettet fjernet. Det betød selvfølgelig indførelsen af de famøse trådløse headphones. Derudover var den vandtæt, og den lille hjem knap, som sad nederst på telefonen under skærmen, var ikke længere en knap i almindelig forstand, men var blevet til en del af touch systemet ligesom resten af skærmen.

Iphone 8 udkom i september i år på samme tidspunkt som Iphone X. Med 8’eren er det nu muligt at lade sine telefon op uden brug af ledninger. Man skal bare lægge den på en såkaldt oplader måtte, som findes i mange forskellige former. Derefter kan telefonen oplades ved hjælp af den teknologi, der blandt andet også findes i vores induktionskomfurer. Foruden den trådløse opladning, er der også kommet en forbedring på kameraet, som nu har bedre forudsætninger for levere endnu mere detaljerede billeder i høj kvalitet.

Det sidste skud på stammen, og der hvor Apple virkelig leverer i forhold til deres telefoner, er den nye IPhone X. Her er der ikke sparet på de mange nye funktioner. Ligesom på 8’eren kan man oplade den uden stik, og den kan oplades 50 procent på bare 30 minutter, lover Apple. Mange nye telefoner har en indbygget fingeraftrykssensor, men her har Apple taget skridtet videre. I deres nye mobil er der nemlig en ansigtskender. Et system, som kan låse telefonen op ved at genkende ejerens ansigt. Mere Sci Fi agtigt bliver det vidst ikke. Det kan være fremtiden byder på endnu vildere og større telefoner fra Apple, men det må vi vente lidt med at få at vide. Indtil videre har vi også noget, som vi kan hygge os med.

123 thoughts on “Apple spiller med musklerne med deres seneste telefoner

  1. Phone Tracker

    How to track the location of the other person’s phone without their knowledge? You will be able to track and monitor text messages, phone calls, location history and much more. Free Remote Tracking and Recording of Husband’s Phone Cell Phone Spy. Best Apps to Download for Free to Spy on Another Phone.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *