Ompolstring af lufthavnssæder: En overbevisende ny måde at rejse på

Omkostningerne ved ombetrækning af puder varierer afhængigt af pudernes størrelse, stoftypen og mængden af arbejdskraft. Men i de fleste tilfælde er det et relativt overkommeligt projekt, og det kan tilføje en masse liv til gamle møbler. Sådan: Like Loading…Nedenstående stykke er et af en serie, som jeg lavede til Chronicle of Higher Education. De første fire afleveringer er her, her, her og her. I sidste uge skrev jeg om, hvordan en gruppe unge videnskabsmænd ved Johns Hopkins University planlagde at forsøge at reproducere resultaterne af en af deres egne professorer i håb om at fastslå deres gyldighed. Denne indsats udføres af en gruppe kendt som reproducerbarhedsprojektet. Det er svært at overvurdere, hvor vigtigt det initiativ er.

Hvor meget koster genopbygning af overfladen?

Et genopbygningsjob kan koste et par hundrede dollars til et par tusinde dollars, afhængigt af jobbets størrelse. Et professionelt genopbygningsfirma kan give dig et præcist overslag over omkostningerne efter at have inspiceret den overflade, der skal genopbygges. Hvis du skal udføre et gør-det-selv genopbygningsjob, kan du leje eller købe en gulvslibe- og polermaskine. Dette vil koste mindre end at hyre et professionelt genopbygningsfirma, men du bliver nødt til at gøre alt arbejdet selv. Sådan genopretter du køkkenskabe med beton. Du kan bruge beton til at genoplive og revitalisere køkkenskabe. Du skal dog påføre en betonforsegler på skabene, før du starter. Sådan gør du: 1. Påfør en betonforsegler over hele overfladen af dine skabspaneler, inklusive siderne og bagsiden, og lad det derefter tørre.

Ompolstring af en rokokostol: En tidløs kunst

Rokokostolen er et smukt møbel, der trænger til lidt TLC. Genbetræk af stolen vil give den nyt liv og få den til at se fantastisk ud i ethvert rum! Processen er ikke for svær, og med lidt tålmodighed og nogle grundlæggende syfærdigheder kan du klare det selv.
Det første skridt er at fjerne det gamle stof. Dette kan gøres ved at bruge en sømmeripper til forsigtigt at skære sømmene op. Du kan eventuelt gemme stoffet til senere brug, så sørg for at klippe forsigtigt og ikke beskadige stoffet.
Når det gamle stof er fjernet, skal du måle stolen og skære det nye stof til. Sørg for at tilføje et par centimeter til længden for at sy over armene og sørg for, at den sidder godt fast. Sy det nye. 2.

Sådan dækker du en lænestol i en enkelt linje

Der er et par måder at dække en lænestol på, men den mest almindelige er at bruge et klæde eller et tæppe. Du kan enten drapere den over stoleryggen eller putte den rundt om bunden. Hvis du har en pude, kan du også lægge den over toppen af tæppet. Du bør også tænke på at drapere en dug over toppen af et lille kortbord. Dette vil give dig et flot, hyggeligt udtryk, når du er et par mennesker forbi til lidt te og kager. Plastdug Hvis du vil have en dug, der er nem at rengøre og udskifte, bør du vælge en plastdug. Disse er lavet af et klart, plastik-lignende materiale, der er både holdbart og vandtæt.

Ombetræk af lænestole: Din guide til et nyt look

Hvis du er som de fleste andre, har du sikkert en gammel lænestol eller to siddende i et hjørne af din stue, som du bare ikke kan komme af med. Stoffet begynder at blive tyndt, fyldet falder ud, og stolen er generelt bare ikke særlig behagelig længere. Men hvad nu hvis der var en måde at løse alle disse problemer på uden at skulle slippe af med stolen helt?
Takket være lænestolens vidundere er det nu en mulighed. Ved at ombetræk stolen kan du ikke kun genoprette den til sin fordums glans, men du kan også gøre den mere komfortabel og stilfuld end nogensinde før. Og bedst af alt, det behøver ikke at være et kompliceret eller dyrt projekt.

Hvordan ombetrækker man et stolesæde? Den bedste måde at finde ud af det på er ved at se denne video!

Fjern først det gamle stof og polstring fra stolesædet. Hvis træet er i god stand, kan du lade det stå som det er. Hvis ikke, slib det ned og pletter eller mal det, så det matcher det nye stof.
Klip derefter det nye stof til, så det passer til sædet, og fastgør det med hæfteklammer eller en varm limpistol. Tilføj ny polstring, hvis det ønskes, og sæt derefter stolesædet på stolestellet igen. I vores spisestue havde vi de samme stole, som har været i huset siden 70’erne. De var altid lidt løse, og jeg kunne ikke sidde på dem uden at glide rundt. Jeg besluttede at ombetræk dem med et sjovt stof. Det første jeg gjorde var at fjerne det gamle stof. Derefter sleb jeg både træet og benene ned. Jeg ville ikke have ru kanter, der kunne hænge fast i stoffet.

Lad ikke dine trægulve blive nøgne – overmal dem med et frisk lag finish!

Hvis du har et eksisterende lag maling på dine vægge, kan du muligvis overmale dem uden at skulle fjerne malingen først. Dette kan spare dig for en masse tid og besvær, og det er en fantastisk måde at opfriske dine vægge på uden at skulle lave en masse forberedelsesarbejde.
For at overmale dine vægge skal du have noget malertape og en rulle eller en pensel. Brug først tapen til at dække områder, som du ikke ønsker at male, såsom trim eller vinduer. Bland derefter din maling i henhold til instruktionerne på dåsen.
Når malingen er blandet, skal du begynde at male i lange, jævne strøg. Sørg for at holde et jævnt tryk på rullen eller penslen, og rul eller pensel malingen på væggen i et jævnt lag.

112 thoughts on “Ompolstring af lufthavnssæder: En overbevisende ny måde at rejse på

  1. sklep online

    Wow, superb weblog layout! How lengthy have you been running a blog for?

    you made blogging glance easy. The total look of your web site is
    wonderful, let alone the content material! You can see similar here
    sklep

    Svar
  2. Phone Tracker Free

    When we suspect that our wife or husband has betrayed the marriage, but there is no direct evidence, or we want to worry about the safety of our children, monitoring their mobile phones is also a good solution, usually allowing you to obtain more important information.

    Svar
  3. GSA List

    Howdy! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization?
    I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
    very good results. If you know of any please share. Thanks!

    You can read similar text here: Backlink Portfolio

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *